わーい! 


コモパンだー!コッペパン


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今回も楽屋に沢山のコモパンを頂きました アップ
                      コッペパン  メロンパン コッペパン  メロンパン

朝ご飯や小腹の空いた時にちょっと… 照れ

コーヒーにとても合うので喜ばれます コーヒー 


皆さんにお裾分けしました。



コモパンはおいしいだけでなく、イタリア生まれのパネトーネ種乳酸菌を使っているので日持ちするんです 


災害時には被災地に配られたそうです


我が家でも災害時用になるべく備蓄するようにしています






Woo hoo!

"Como!"

I've got thousands of Como Bread again.

They are perfect  for breakfast and snack.


Everyone loves it because they go well with coffe.


I shared them with others at the backstage.



Good points of Como is that you can keep them for long time because of the Panettone yeast from Italy.


They were delivered by helicopter to the disaster area in 2011.


We have them to prepare for disaster as much as possible at home.


Monnosuke 桜