Hello!

I’m Kevin^^

 

Here is the next installment of England’s Food! 

Last time I wrote about trifle, a traditional British desert. This time I’m going to go for more of a savory dish, scotch eggs. Scotch eggs are a common picnic food, essentially it’s a hard boiled egg wrapped up in sausage meat and then dipped in eggs and breadcrumbs, then deep fried.

 

The origin of scotch eggs is debatable, but it seems they were started around the 18th century. Those who are fans of British things may be familiar with the department store, Fortnum & Mason. Fortnum & Mason has tried to claim the origins of scotch eggs for themselves in 1738, based upon a (now lost) document. So where it comes from is up to debate, but it is generally believed that it was inspired by the Indian food, ‘kofta’.

 

I said last time that I’m not so fond of British food and I think I will say this is at least better than trifle but the eggs are so over boiled (most of the time)! When eggs turn grey and crumbly instead of a nice orangey-yellow jelly-like texture, that’s a no from me. 

 

 

 

今回の「イギリスの食」をご紹介します!前回はイギリスの伝統的なデザート、トライフルについて書きました。今回はもっとしょっぱい料理、スコッチエッグをご紹介します。

スコッチエッグはピクニックでよく食べられる料理で、基本的にはゆで卵をソーセージ肉で包み、卵とパン粉を付けて揚げたものです。

 

スコッチエッグの起源は議論されてますが、18世紀ごろから始まったようです。イギリスがお好きな方は、フォートナム&メイソンという百貨店をご存知でしょうか。フォートナム&メイソンは、1738年、文書(今は消失している)に基づいて、スコッチエッグの起源を自分たちで主張しようとしています。

どこから来たのかを議論していますが、一般的にはインド料理の「コフタ」からヒントを得たと考えられている。

 

前回、私はイギリス料理があまり好きではないと言いましたが、この料理は少なくともトライフルよりはましだと言えると思います!しかし、卵が(ほとんどの場合)ゆで過ぎです!(笑)

卵がオレンジがかった黄色のゼリー状ではなく、灰色でカサカサになるのは、私にとってはノーなのです(笑)