Hello again.

This is Kevin!!

 

 

I wrote about holidays and history last time but this time I’m going to write about what I’m sure everyone is interested in, the food of England. Now, you may have heard the stereotype, “British food is disgusting!” Well, for me at least, its true. I think a lot of the food isn’t particularly good, nor did I grow up eating it that much!

 

 

What I’m going to introduce this time, as I will make this a somewhat series, will be ‘trifle’. I wonder what comes to mind when you read that? Well, essentially it is a dessert with jelly, custard, and cream. The rather standard way of making it is first soaking some biscuits (sponge fingers) in (still watery) jelly and then putting that in the fridge, then putting custard on top of that, then letting that set somewhat, then finally topping it off with whipped cream. I cannot tell you how popular this dessert still is! The original recipe is from the 18th century and people are still making and eating it today.

 

If you want to try it, be my guest! It tastes somewhat like a very mushy biscuit with (usually) strawberry jelly flavor, and very heavy on the cream. If you want to try and make it I suggest just looking up, “trifle recipe” but I think you might get some better tasting results than what I had my Grandma make for me!

 

 

 

 

再びこんにちは!Kevinです^^

 

前回は祝日と歴史について書きましたが、今回はみなさんの興味があるイギリスの食べ物について書こうと思います!

さて、"イギリスの食事はマズイ!"という固定観念を聞いたことがあるかもしれません。

まあ、少なくとも私にとってはその通りなのですが(笑)正直、特に美味しくない料理が多いと思いますし、私もそれほど食べて育ったわけではありません!

 

今回、イギリスの食文化をシリーズ化して初めにご紹介するのは、「トライフル」です!

これを読んで何を思い浮かべるでしょうか?トライフルはゼリーやカスタード、生クリームを使ったデザートなんです。

 

作り方は、まずビスケット(スポンジフィンガー)をゼリー(まだ水っぽい)に浸して冷蔵庫に入れ、その上にカスタードをのせて少し固め、最後に生クリームでトッピングするというのが定番です。このデザートが今でもどれだけ人気があるのか、私は知る由もありません!オリジナルのレシピは18世紀に作られたもので、今でも人々はこのデザートを作って食べています。

 

もし試してみたいなら、どうぞ!味は、ストロベリーゼリーの風味がする、とてもマシュマロなビスケットで、クリームはとても重たいものです。もし作ってみたいのであれば、「トライフル レシピ」で検索してみてください^^

私がおばあちゃんに作ってもらったものより、もっとおいしいものができるかもしれません!(笑)