オーガニックディナーメニュー:
24 JUNE 2010 –ORGANIC THEME DINNER– PSC SHANGHAI
Amuse Bouche:
Summer Vegetable Tacos with Balsamic Vinaigrette
夏野菜のタコス バルサミコソース
Antipasto:
Cold Pork Shabu Shabu with Avocado Cream and Sesame Froth
豚の冷しゃぶ アボガドクリームと胡麻の泡仕立て
Break:
Hot Cauliflower Potage with a Frozen Cabbage Baton
カリフラワーのポタージュ 凍らせた野菜とマスタードカプセル付け
Primo Piatto:
Tokoroten-Style Cold Spaghetti, Grilled Artichokes and Scampi with an Organic Vegetable Coulis
ところてん風冷製スパゲッティ アーティチョークと海老のグリルにオーガニック野菜のソース
Secondo Piatto: (Fish)
Fish Carpaccio and Eggplant Puree covered by a blanket of Sweet Tomato Gelatin Skin & Perfume of Lime
鮮魚のカルパッチョと茄子のピューレ スイートトマトのゼラチンを乗せて
Sorbet:
Bittersweet Summer Grapes with Pumpkin Extract
夏葡萄のソルベ 南瓜のエッセンス
Secondo piatto: (Meat)
Grilled Beef Tartar, Cream Cheese, Tomato & Dried Salted Egg, with a Balsamic Dome in Gelatin Skin
牛のグリルのタルタル、バルサミコドームと共に
Dolce:
Organic Assorted Dessert Platter
オーガニックデザートの盛合せ
メニューはこれである程度完成しましたので...今月の24日に上海のPizza Salvatore Cuomo& Grill
でお待ちしています!!