オーガニックディナーメニュー: | サルヴァトーレ・クオモオフィシャルブログPowered by Ameba

オーガニックディナーメニュー:

24 JUNE 2010 –ORGANIC THEME DINNER– PSC SHANGHAI


Amuse Bouche:

Summer Vegetable Tacos with Balsamic Vinaigrette

夏野菜のタコス バルサミコソース



Antipasto:

Cold Pork Shabu Shabu with Avocado Cream and Sesame Froth

豚の冷しゃぶ アボガドクリームと胡麻の泡仕立て



Break:

Hot Cauliflower Potage with a Frozen Cabbage Baton

カリフラワーのポタージュ 凍らせた野菜とマスタードカプセル付け



Primo Piatto:

Tokoroten-Style Cold Spaghetti, Grilled Artichokes and Scampi with an Organic Vegetable Coulis

ところてん風冷製スパゲッティ アーティチョークと海老のグリルにオーガニック野菜のソース



Secondo Piatto: (Fish)

Fish Carpaccio and Eggplant Puree covered by a blanket of Sweet Tomato Gelatin Skin & Perfume of Lime

鮮魚のカルパッチョと茄子のピューレ スイートトマトのゼラチンを乗せて



Sorbet:

Bittersweet Summer Grapes with Pumpkin Extract

夏葡萄のソルベ 南瓜のエッセンス




Secondo piatto: (Meat)

Grilled Beef Tartar, Cream Cheese, Tomato & Dried Salted Egg, with a Balsamic Dome in Gelatin Skin

牛のグリルのタルタル、バルサミコドームと共に





Dolce:

Organic Assorted Dessert Platter

オーガニックデザートの盛合せ


メニューはこれである程度完成しましたので...今月の24日に上海のPizza Salvatore Cuomo& Grill でお待ちしています!!





サルヴァトーレ・クオモオフィシャルブログPowered by Ameba


サルヴァトーレ・クオモオフィシャルブログPowered by Ameba