The potato x onion x dill combination has been popular in Greece ever since I was a kid. It's one of my top 10 favourite foods ヾ(@°▽°@)ノ

My grandparents used to live in Russia and my mom was born there, so I'm familiar with a few aspects of the Russian food culture and the language, but I never studied Russian. Do you think I should?


Anyway, they turned out delicious, but I think I overdid it with the yeast, because they became HUGE!
Like monsters from outer space xD

My brothers attacked them all the same, anyway.
I made a ton of them, but I doubt there will be anything left for my parents until tomorrow., lol.
Note to self: next time fry them in lower heat too.
о(ж>▽<)y ☆ о(ж>▽<)y ☆ о(ж>▽<)y ☆
BLOOD STAIN CHILDのロシアツアーはもうすぐだから、昨日は、ケーキの後、大好きなロシアスナックの一つも作った。Pyrozhkyってきいたことある?笑
ロシアの料理です。ポテトxたまねぎxディルのコンビネーションは、子供のころからとても人気がある。一番好きな食べ物のTop10の中です^^
祖父母はロシアに住んでいたし、母もロシアに生まれたので、私もロシアの料理の文化やことばはおなじみがあるね。しかし、ロシア語勉強したことない。勉強しようか?
とにかく、Pyrozhkyはとても美味しく作ったみたいです!酵母をいれすぎたけど wwwww
ものすごくでかくになってしまった!
宇宙のばけものように 笑
まああ、それにかかわらず、おとうとたちは攻撃した www
沢山作ったけど、明日まで両親の分もなくなってしまうと思う 笑
次はもっと低い火で焼いた方がいいと覚えないとね。