こんばんは、sachiです☪︎*。꙳

来て下さってありがとうございます〜✨️
感謝❗️🙌✨🙌感謝❗️🙌✨🙌









今日は友人と銀座で待ち合わせて
お鮨ランチをして来ました✨️

銀座駅から徒歩1分という立地の良さでありながら
ビルの4Fにある隠れ家的な空間にあります✨

店内はスタイリッシュで清潔感漂う
居心地の良い空間でした✨️
大将を囲む12席のカウンター席と
奥に個室があります✨


・兵席播州一 純米大吟醸 吉川産山田錦 超辛口
お酒を飲み始めたら、
大将のおまかせでお食事が始まります✨️







・青森県大間(延縄)やま幸  中とろ

とろける美味しさ♥️シャリが口の中でほろっと崩れ

美味しさが、中とろと一体に✨️






・日本海 ヤリイカ(白いか)竹炭塩 柚子
口に入れた途端、爽やかなゆずの香りが広がります✨️







・八丈島産 カンパチ
旬のカンパチ♥️脂が乗っていながら
あっさりとした口当たり✨️






・金目鯛 昆布締め
ねっとりとした食感♥️






・青森県大間(延縄)やま幸 まぐろの漬け 辛子
こちらもねっとりとして深い味わいを
辛子が引き締めます✨️






・イサキ 炙り
炭火がふわっと香ります♥️

・平貝の磯部握り 海苔巻
海苔の香りを楽しむ逸品✨️







・北海道産 いくら
皮が薄くて、口の中でプチッと弾けます✨️







・滋賀 松の司 純米 大吟醸AZOLLA 50辛口






・一㐂巻き
玉子、好き身等が入った巻物♡







・北海道 馬糞雲丹
甘くて蕩ける〜❣️






・青森県大間(延縄)やま幸 大まぐろ 炙り 竹炭塩
炙った大まぐろは、程よく脂が落ちて蕩けます✨️







・富山県産 白えび 生姜すりおろし
甘い白えびを?生姜でさっぱり頂きます✨️





・穴子
甘くふわっとしていて、秒でなくなります







・かんぴょう巻き
すっきりとした甘さで、存在感のある骨太な
かんぴょう巻きでした✨️
かんぴょう巻きまでプロの味






・止め椀
赤だしのなめこのお味噌汁




・デザート 
りんごのコンポートのヨーグルト漬け


甘酸っぱいりんごのコンポートに
甘酸っぱいヨーグルト
爽やかなミントの葉がアクセントに ̖́✨️


老練な大将の確かな江戸前が堪能出来る
秘密にしておきたい、隠れ家的なお店でした✨️

外国の方も2組いらっしゃり
大将は英語で対応されていました
観光で来た外国の方も、安心して
お鮨を楽しめます*゜


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Today I met up with a friend in Ginza.
I came for a sushi lunch✨️

Although it is conveniently located just 1 minute walk from Ginza Station,
It's located in a hidden space on the 4th floor of the building.

The interior of the store is stylish and clean.
It was a comfortable space✨️
12 counter seats surrounding the general
There is a private room in the back✨


・Hiseki Banshuichi Junmai Daiginjo Yamada Nishiki from Yoshikawa Super Dry
When you start drinking alcohol,
The meal begins with the chef's choice ✨️


・Aomori Prefecture Oma (Longline) Yamayuki Nakatoro
Melt-in-your-mouth deliciousness ♥️ Shari falls apart in your mouth
The deliciousness is all in one with the medium tuna ✨️

・Sea of ​​Japan squid (white squid) bamboo charcoal salt yuzu
As soon as you put it in your mouth, the refreshing scent of yuzu spreads ✨️

・Amberjack from Hachijojima
Seasonal amberjack ♥️Although it is fatty
Light taste✨️

・Kinmedai konbujime
Soggy texture ♥️

・Yamayuki, Oma (Longline), Aomori Prefecture Pickled tuna with mustard
This is also sticky and has a deep taste.
Karashi tightens it ✨️

・Grilled grunt
The charcoal fire smells soft ♥️

・Isobe Nigiri Hiragai Seaweed Roll
A masterpiece where you can enjoy the scent of seaweed ✨️

・Hokkaido salmon roe
The skin is so thin that it pops in your mouth ✨️

・Shiga Matsuno Tsukasa Junmai Daiginjo AZOLLA 50 Dry

・One roll
A scroll containing eggs, favorite meat, etc. ♡

・Hokkaido horse dung sea urchin
Sweet and melting~❣️

・Yamayuki, Oma (Longline), Aomori Prefecture Grilled large tuna with bamboo charcoal salt
The grilled large tuna has just the right amount of fat and can be eaten ✨️

・White shrimp from Toyama prefecture, grated ginger
Sweet white shrimp?Refreshing with ginger✨️

·conger eel
It's sweet and fluffy and disappears in seconds.

・Kanpyo roll
Refreshing sweetness with a strong presence
It was Kanpyo roll✨️
Professional taste, even the Kanpyo rolls

・Stop bowl
Miso soup with red mushroom mushrooms

·dessert 
Apple compote marinated in yogurt
Sweet and sour apple compote
sweet and sour yogurt
Accented with refreshing mint leaves ̖́✨️


You can enjoy authentic Edomae cuisine prepared by a veteran chef.
It was a hideaway shop that I wanted to keep a secret ✨️

There were also two groups of foreigners.
The general spoke English
Foreigners who come for sightseeing can rest assured
You can enjoy sushi *゜

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一㐂
050-5890-3942
東京都中央区銀座5-4-15 西五ビル 4F
https://tabelog.com/tokyo/A1301/A130101/13258242/
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◻️全ての画像は食べログで観れます✋




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