明けましておめでとうございます😊🎍
Happy New Year's!






初めてお雑煮を作ってみました。
I made ozouni for the first time in my life.



お餅はオーブンで焼いたので、ぱりっとしていて美味しかったですラブ
I baked the mochi in the oven, so it was very crispy on the outside and so delish!





他には揚げだし豆腐&なすと卵焼き、そして市販の数の子と栗きんとん。
Other dishes were agedashi tofu with lightly fried eggplant and rolled eggs, as well as store-bought herring roe and chestnut paste.



今年の抱負は糖分を控えるのと、両方の仕事で新しいプロジェクトがいくつか進み始めるので、悔いのないようにベストを尽くしたいと思います。
My new year's resolutions are to reduce my sugar intake, and since several exciting new projects are launching this year in both my jobs, I will work hard to the best of my abilities so that I have no regrets.



(EDIT: 「抱負」と「豊富」を間違えてたのでなおしました…ご指摘ありがとうございます!笑)



What are your new year's resolutions?
今年も宜しくお願いしますニコニコ