明けましておめでとうございます😊🎍
Happy New Year's!
初めてお雑煮を作ってみました。
I made ozouni for the first time in my life.
お餅はオーブンで焼いたので、ぱりっとしていて美味しかったです![ラブ](https://stat100.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char3/006.png)
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I baked the mochi in the oven, so it was very crispy on the outside and so delish!
他には揚げだし豆腐&なすと卵焼き、そして市販の数の子と栗きんとん。
Other dishes were agedashi tofu with lightly fried eggplant and rolled eggs, as well as store-bought herring roe and chestnut paste.
今年の抱負は糖分を控えるのと、両方の仕事で新しいプロジェクトがいくつか進み始めるので、悔いのないようにベストを尽くしたいと思います。
My new year's resolutions are to reduce my sugar intake, and since several exciting new projects are launching this year in both my jobs, I will work hard to the best of my abilities so that I have no regrets.
(EDIT: 「抱負」と「豊富」を間違えてたのでなおしました…ご指摘ありがとうございます!笑)
What are your new year's resolutions?
今年も宜しくお願いします![ニコニコ](https://stat100.ameba.jp/blog/ucs/img/char/char3/002.png)
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