Hi all!
 
 
コメントありがとうございますニコニコ
Thank you for your comments!
 
 
さて、アメリカシリーズ、続きます。
So, the U.S. series continues...
 
 
アメリカ最後の日、ロブスターを食べました。
I ate lobsters on my last day in the states.
 
 

 
 
HMartという韓国系のスーパーマーケット・チェーンがあるんですが、これがまた広くて、色々なものが置いてあります
There is a Korean supermarket chain called HMart, and it's so big and spacious and offers so much variety of products
 
 
 
 
 
 
たまたまその日はロブスターが超お得!
There happened to be a major sale on lobsters that day!
 
 
1.5ポンドのロブスター3匹で2000円ちょっと…!
A bit over 20 bucks for 3 1.5-lb lobsters!
 
 
 
 
さっそく家で調理しました。
We quickly brought them home to cook them.
 
 
ビールとレモンで煮ると、臭みを抑えることができるんですよー
Cooking them in beer and lemon slices takes away a lot of the fishiness and smell
 
 
 
 
 
 
若い時はロブスターといえば溶かしバターにたっぷりつけて食べてましたが(アメリカではバターが主流です)、30歳になった今、ポン酢のほうがさっぱりしてて良いと思えるようになりました…デレデレ
When I was younger, I used to smother lobster in melted butter (which is the popular way to eat lobster in the U.S.), but now that I'm 30, I prefer to eat it with ponzu...
 
 
Have a good day!