昔 懐かしの 炒り大豆
私 これ結構好きです。
素朴な味で、美味しいんだよね。
Hi there!
It's been pretty cool these days.
It really isn't like summer.
炒り大豆を使った 簡単クッキング
ご紹介します。
Do you like 炒り大豆, roasted soybeans?
I like this traditional Japanese snack, it's so natural and tastes good.
Today I will show you a couple of recipes with it.
まずは 炒り大豆と、塩昆布で
First
Prepare 炒り大豆 and 塩昆布
水とめんつゆをかけて ひたひたにします。
Put them in a bowl, pour some water and めんつゆ, and sauce for Japanese noodles as the beans are soaked in the liquid.
レンジで 5分くらい ちーーん❗️
Wrap it
Microwave for about 5 minutes.
はい❗️
Now! こんぶ豆 is ready to eat
簡単 こんぶ豆の出来上がり〜❗️
Just cook them likewise.
レンジで ちーーん❗️
Here you go! This is じゃこ豆.
じゃこ豆 出来上がり〜❗️
もう一品 欲しいって 時にも
便利ですよ。
You see?
They are both really very easy to make.
Why don't you try it?
以上 チョー 手抜き炒り大豆クッキングでした。
お試しくださいね。
PS 同じ様に を英語で言うと?
Likewise です。
例文です。
Look. Just do likewise.
見てて、 同じようにしてね。
こんな感じです。
よかったら参考にしてくださいね。
それにしても涼しい。
夏はどこに行っちゃったの❓❓
金曜日
いい一日になりますように
TGIF! Have a nice day!