View this post on Instagram Today's dinner plate. 1860's CAULDON(丸ごと白子のラビオリ田村みかんソース/round of whole milt ravioli, TAMURA mikan sauce) 食と文化の料理人 #演出家 #写真家 #ナレーター #プライベートテーブル #料理 #西田擁平 #真空低温調理 #アンティーク食器 #食育料理教室 #creativedirector #chef #photographer #narrator #privatesalon #tavoladiyoheinishida #instagood #instafood #instayum #guatemala #maya #leica #antique #cauldon #1860 #vacuumlowtemperaturecooking#concert#aoisoranokai#photobook#encuentros Yohei Nishidaさん(@nishidayohei)がシェアした投稿 - 2018年Dec月14日pm4時53分PST
Today's dinner plate. 1860's CAULDON(丸ごと白子のラビオリ田村みかんソース/round of whole milt ravioli, TAMURA mikan sauce) 食と文化の料理人 #演出家 #写真家 #ナレーター #プライベートテーブル #料理 #西田擁平 #真空低温調理 #アンティーク食器 #食育料理教室 #creativedirector #chef #photographer #narrator #privatesalon #tavoladiyoheinishida #instagood #instafood #instayum #guatemala #maya #leica #antique #cauldon #1860 #vacuumlowtemperaturecooking#concert#aoisoranokai#photobook#encuentros
Yohei Nishidaさん(@nishidayohei)がシェアした投稿 - 2018年Dec月14日pm4時53分PST