今週はとても忙しいです | ペログビワイン日記

今週はとても忙しいです

6/19

今週はとても忙しいです。

今日は料理の時間が取れず、近所のサイゼリヤで夕食。

 

 

 

 

いつもの画像ですみません。

 

 

 

6/20

引き続き忙しい。

なんとか今日は、なるべく簡単な料理です。

 

 

枝豆

 

 

 

カツオのカルパッチョ

 

 

 

 

やきとり

 

 

 

 

ブリのトマト照り焼き

 

 

 

 

これで調理時間 1時間ちょっと。

 

 

 

 

 

1本目 マルキドボーラン ソーヴィニヨン・ブラン 2022  1,050円

いつもと変わらぬ美味しさ。

特記事項無し。

 

 

2本目 マルキドボーラン メルロー 2022  1,050円

いつもと変わらぬ美味しさ。

特記事項無し。

 

 

 

Jun. 19

I’ve been very busy this week.

I didn’t have time to cook today, so I had dinner at a nearby Saizeriya.

 

 

Sorry for the usual images.

 

 

 

Jun. 20

I continue to be busy.

Somehow, today, I will cook as simple as possible.

 

Edamame

 

 

Bonito Carpaccio

 

 

Yakitori

 

 

Yellowtail Tomato Teriyaki

 

 

This will cook for a little over 1 hour.

 

 

1st Marquis de Beau Rond Sauvignon Blanc 2022 1,050 yen

It’s as delicious as ever.

No special notes.

 

 

2nd Marquis de Beau Rond Merlot 2022 1,050 yen

It’s as delicious as ever.

No special notes.