いつも絶品💓料理を作ってくれる妹夫婦のお家にて。
 
前菜、お魚、お肉、パスタとフルコースビックリマーク
鴨肉にはピノノワール赤ワインを合わせました。

 

 

南オーストラリアモーニングトンペニンシュラ
 
「メインリッジ」
 
ブルゴーニュ🍷に寄った造りをする生産者です。2019年に旅行から持ち帰った物です。

 

 

2018年のVintageで、最初はまだ少し硬かったのですが
メインの鴨のステーキにピッタリのタイミング✨
 
果実味はタンニンに溶け込み柔らかく
複雑味は残しつつ
飲み応えのある一本でした!
 

 

My sister and my brother-in-law are the best chef team among my family❣️
The duck steak was tender and juicy😆
We paired it with a Pinot noir, needless to say, it’s the perfect match for each other!! 
 
The wine is from Mornington Peninsula, South Australia, which I hand-carried in 2019. 
The wine was firm to start but began to open up 
by the time of the main course and was a wonderful marriage💓
 
 
*メインリッジは日本未輸入ですので、こちらをご紹介します!
同じ地域で作られたワインでこちらもスムーズでエレガントな作りです。