いつも絶品💓料理を作ってくれる妹夫婦のお家にて。
前菜、お魚、お肉、パスタとフルコース
鴨肉にはピノノワールを合わせました。
南オーストラリア、モーニングトンペニンシュラ
「メインリッジ」
ブルゴーニュ🍷に寄った造りをする生産者です。2019年に旅行から持ち帰った物です。
2018年のVintageで、最初はまだ少し硬かったのですが
メインの鴨のステーキにピッタリのタイミング✨
果実味はタンニンに溶け込み柔らかく
複雑味は残しつつ
飲み応えのある一本でした!
My sister and my brother-in-law are the best chef team among my family❣️
The duck steak was tender and juicy😆
We paired it with a Pinot noir, needless to say, it’s the perfect match for each other!!
The wine is from Mornington Peninsula, South Australia, which I hand-carried in 2019.
The wine was firm to start but began to open up
by the time of the main course and was a wonderful marriage💓
*メインリッジは日本未輸入ですので、こちらをご紹介します!
同じ地域で作られたワインでこちらもスムーズでエレガントな作りです。