改めて言うのはおこがましいが、欧米では乳製品は乳がんを始めとする諸病の根源の一つであるとし、全体的には乳製品の消費量は大幅に減少していることは以前のブログで述べている。

 

それに応じて乳がん死亡者が減少しているものゝ、まだまだ浸透不足として米国の医学委員会は、乳製品の代表例であるチーズに警告ラベルを貼付するよう、FDA(食品医薬品局)に求めている。

 

ここが米国と日本の大きな違いである。日本の医師で乳がん患者や前立腺がん患者に乳製品の摂取を禁じる運動をする者は果たしているだろうか。

 

無論、米国の金儲けに走る大半の医師は、がん患者に、寧ろ、最悪の乳製品であるソフトクリームやバタークリームケーキを奨めている。

 

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Doctors Group Petitions FDA To Require Breast Cancer Warning Label on Cheese
医師グループがFDA(食品医薬品局)に乳がん警告ラベル貼付をチーズに要求する

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Oct 3, 2019 2019年10月3日


WASHINGTON—“Dairy cheese contains reproductive hormones that may increase breast cancer mortality risk.” That’s the warning label the Physicians Committee for Responsible Medicine—a nonprofit with more than 12,000 doctor members—is petitioning the Food and Drug Administration to require cheese manufacturers to prominently display on all dairy cheese products. The petition is being submitted on Oct. 3, as Breast Cancer Awareness Month begins.

 

ワシントン—「乳製品のチーズには、乳がんの死亡リスクを高める可能性のある生殖ホルモンが含まれています。」


それは、12,000人を超える医師を擁する非営利団体である医師の責任ある医学委員会の警告ラベルであり、すべての乳製品チーズにチーズメーカーが目立つように表示するよう食品医薬品局に請願しています。
 
乳がん啓発月間が始まる10月3日に請願書が提出されています。


Dairy products contain traces of estrogens from cows, and as milk is converted to cheese, the estrogens are more concentrated. While they are only traces, they appear to be biologically active in humans, increasing breast cancer mortality.

 

乳製品には牛のエストロゲンの痕跡が含まれており、牛乳がチーズに変換されると、エストロゲンがより濃縮されます。

 

それらはほんの僅かな痕跡ですが、それらはヒトで生物学的に活性し、乳がん死亡率を増加させます。

 

The Life After Cancer Epidemiology study found that, among women previously diagnosed with breast cancer, those consuming one or more servings of high-fat dairy products (e.g., cheese, ice cream, whole milk) daily had a 49 percent higher breast cancer mortality, compared with those consuming less than one-half serving daily.

がん後の生活疫学研究では、以前に乳がんと診断された女性のうち、1食分以上の高脂肪乳製品(チーズ、アイスクリーム、全乳など)を毎日摂取している女性では、1日に2分の1食未満しか消費しない人と比較し乳がんの死亡率が49%高くなっています。

“Instead of cheese manufacturers like Kraft slapping a pink ribbon on products like Philadelphia Cream Cheese and Macaroni & Cheese, as they have done during previous Breast Cancer Awareness Months, they should be adding warning labels,” says Physicians Committee president Neal Barnard, MD, author of The Cheese Trap and Your Body in Balance. “We want women to be aware that dairy cheese could put them at risk of dying from breast cancer.”

 

「クラフトのようなチーズ製造業者は、前の乳がん啓発月間で行ったように、フィラデルフィアクリームチーズやマカロニ&チーズのような製品にピンクのリボンを単に置く代わりに、警告ラベルを貼付する必要があります。」と、『チーズの落とし穴とあなたの身体のバランス』の著者で医師委員会の会長であるニール・バーナード医師は言います。

「私たちは、乳製品のチーズが乳がんで死ぬリスクにさらされる可能性があることを女性に認識してもらいたいのです」

 

The petition cites several studies linking consumption of cheese and other high-fat dairy products to increased risk of breast cancer.

 

請願書は、チーズおよび他の高脂肪乳製品の消費を乳がんのリスク増加と関連付けるいくつかの研究を引用しています。

A 2017 study funded by the National Cancer Institute that compared the diets of women diagnosed with breast cancer to those without breast cancer and found that those who consumed the most American, cheddar, and cream cheeses had a 53 percent increased risk for breast cancer. The authors say that components in dairy such as insulin-like growth factor (IGF-1) and other growth hormones may be among the reasons for the increased risk for cancer.

 

国立がん研究所が資金提供した2017年の研究では、乳がんと診断された女性の食事を乳がんのない女性と比較し、アメリカ製チェダー、クリームチーズを最も消費した人の乳がんリスクが53%高いことがわかりました。

 

著者は、インスリン様成長因子(IGF-1)や他の成長ホルモンなどの乳製品の成分が癌のリスク増加の理由の一つである可能性があると述べています。

According to the Centers for Disease Control, breast cancer is among the most common causes of death in women. In 2016, the latest year for which incidence data are available, 245,299 new cases of female breast cancer were reported, and 41,487 women died of breast cancer in the United States.

 

疾病対策センターによると、乳がんは女性の最も一般的な死因の一つです。

 

発生率のデータが入手できる最新の年である2016年には、米国では245,299人の女性の乳がんの新しい症例が報告され、41,487人の女性が乳がんで死亡しました。

 

“To ensure that Americans understand the potential significant risks, and resulting long-term costs, of consuming dairy cheese products, the FDA should ensure that the notice above is prominently placed on product packaging and labeling for all dairy cheese products,” says the petition.

 

「アメリカ人が乳製品の潜在的な重大なリスクとその結果として生じる長期コストを確実に理解するために、FDA(食品医薬品局)はすべての乳製品の製品包装とラベル表示に上記の通知が目立つようにする必要があります」 。

 

※Founded in 1985, the Physicians Committee for Responsible Medicine is a nonprofit organization that promotes preventive medicine, conducts clinical research, and encourages higher standards for ethics and effectiveness in education and research.

 

※1985年に設立された責任医医学委員会は、予防医学を促進し、臨床研究を実施し、教育と研究における倫理と有効性のより高い基準を奨励する非営利組織です。

 

(原文)

https://www.pcrm.org/news/news-releases/doctors-group-petitions-fda-require-breast-cancer-warning-label-cheese

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(これまでの記事一部抜粋)

がん対策:飲食物(1)スイーツは発がんとがん増殖剤
2019-12-05

https://ameblo.jp/minaseyori/entry-12552965841.html

牛乳のリスク(11)乳製品禁止で北欧の乳がん減少
2019-12-17

https://ameblo.jp/minaseyori/entry-12560322963.html

「牛乳は飲むな飲ますな その②」
糖尿病、アトピー、白内障、骨粗しょう症の元凶
2019-09-30

https://ameblo.jp/minaseyori/entry-12531060621.html

牛乳のリスク(6):断乳で乳がん完治物語
2019-10-05 

https://ameblo.jp/minaseyori/entry-12532831870.html?frm=theme