オープンからわずか1年足らず。
ニューヨークの飲食業界に堂々デビューしたシェフの誕生会。
彼のパトロンとも言うべきたくさんの仲間達がお祝いに駆けつけた。
シェフ自ら腕を振るって仕上げた料理が並び、
いつもは静かな日曜日のミッドタウンが、大いに盛り上がった。
アニバーサリーには顧客を招待するのが通例のニューヨークで、
最初から会費徴収をうたうパーティーも珍しかったけれど、
そんな新しい風を持ち込んでくれるのも、シェフの若さあればこそ。
次のステージへ駆け上がっていく若き侍たち。
これから、どんなストーリーが待ち受けているのだろう。
ニューヨークは、挑戦する人には優しい。
It was less than a year from the opening.
There hold the birthday party of the chef who made a big debut in the food and drink
industry in New York.
A lot of friends who should also be called his patron gathered to celebrate.
The chef cooked the food himself and the finished dishes lined up.
Always a quiet Sunday midtown, it was filled a lot of excitement.
In New York, it is customary to invite customers for its anniversary.
It was unusual that they announced to collect the food expense form the beginning,
it might be welcome that the young chef brought such a new wind.
Young samurai who are running up to the next stage.
From now on, we guess what kind of story awaits you.
New York is very kind to the challenger.
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ニューヨークの飲食業界に堂々デビューしたシェフの誕生会。
彼のパトロンとも言うべきたくさんの仲間達がお祝いに駆けつけた。
シェフ自ら腕を振るって仕上げた料理が並び、
いつもは静かな日曜日のミッドタウンが、大いに盛り上がった。
アニバーサリーには顧客を招待するのが通例のニューヨークで、
最初から会費徴収をうたうパーティーも珍しかったけれど、
そんな新しい風を持ち込んでくれるのも、シェフの若さあればこそ。
次のステージへ駆け上がっていく若き侍たち。
これから、どんなストーリーが待ち受けているのだろう。
ニューヨークは、挑戦する人には優しい。
It was less than a year from the opening.
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industry in New York.
A lot of friends who should also be called his patron gathered to celebrate.
The chef cooked the food himself and the finished dishes lined up.
Always a quiet Sunday midtown, it was filled a lot of excitement.
In New York, it is customary to invite customers for its anniversary.
It was unusual that they announced to collect the food expense form the beginning,
it might be welcome that the young chef brought such a new wind.
Young samurai who are running up to the next stage.
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