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ニューヨークで精進料理が食べられる。
それだけでも、十二分にすごいことだけれど、
ミシュラン星をずっとキープしている実力は感動に値する。

今の立地に引っ越す前のイーストビレッジ店舗の時代から、
ずっとその味を守り抜いてきたシェフが卒業する。

ニューヨークを離れるわけではないし、
新しい門出もサポートしているけれど、
ここで彼の姿を見られなくなるのは、少し寂しい。

新しく料理長に着任するシェフの意気込みに、
また新しい気持ちで応援したいと心底思う。

日本人シェフ活躍の勢いは、とどまることを知らない。

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We are able to eat Japanese vegetarian dishes in New York.
Even just that, it is more than amazing.
Addition, the ability to keep Michelin star constantly deserve impression.

From the time of the East Village branch before moving to the current location,
The chef, Hiroki Odo, who has secured that taste all the time is going to graduate.

He is not leaving New York,
and I'm supporting a new entry, too.
But it makes me somewhat lonely to lose sight of him here.

To the enthusiasm of the guy, Hiroki Abe, who newly becomes an executive chef,
I also would like to support with new feelings.

The momentum of a Japanese chef's success keep going ahead.

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