2002年にニューヨークで小さな会社を立ち上げて以来、
これまでたくさんの飲食店舗の立ち上げをサポートさせていただいた。

飲食業界の仲間の素晴らしいところは、横の繋がりをとても大切にしていて、
困った時には助け合ったり、互いを高め合うことに、努力を惜しまない。

平成最後のシェフズナイトは、土曜の営業が終わってから深夜のスタート。
ニューヨークで活躍するシェフとその近しい仲間、60名超が参加した。

寿司を握るシェフ、肉を焼くシェフ、酒をふるまうシェフ。
この上なく贅沢な夜、食べることは究極の幸せ。
それだけは、間違いない。

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Since launching a small company in New York in 2002,
We have supported the launch of many restaurants.

The great thing about the food and beverage industry is that we value the horizontal connections very much,
When you are in trouble, we will spare no effort in helping each other and enhancing each other.

Heisei's last chef's night started late at night after Saturday business was over.
Over 60 active chefs from New York and their close friends participated.

A chef who made sushi, a chef who baked meat, and a chef who served beverage.
That was an extravagant night, eating was the ultimate happiness.
That was no doubt.

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