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ニューヨークに星の数ほどある日系レストランで、
ビジネス的に最も成功している和食屋の1つ。
開業14年目の今春、いよいよ西海岸に上陸する。

長年総料理長を務めてきたシェフあべが、
LA店開業準備に向かうため、しばらく不在になる。
ニューヨーカーにとって、寂しいお知らせ。

「あべの台所」、たった8席のシェフズテーブル。
最後の味を楽しもうと、彼のファンが集う。
左隣はアメリカ人の若いカップル。
彼女の誕生日を祝おうと、2か月前に予約したそうだ。
右隣では周知の御夫妻が、仲睦まじくワイングラスを傾けている。

このカウンターテーブルで、いろんなドラマが生まれていく。
西海岸では、どんなストーリーが展開するのだろうか。
「あべの台所」復活を期待して、ここからエールを送ろう。

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There are many Japanese restaurants in New York as many stars,
EN Japanese Brasserie is one of the most successful Japanese restaurants in business.
This spring in the 14th year of business opening, they will next land on the west coast.

"Chef Abe" who has served as an executive chef for many years,
he will be away for a while in order to prepare for the opening of the LA brunch.
It will be sad news for New Yorkers.

"Abe's Kitchen", Chef's table with only 8 seats.
His fans gathered to enjoy the last taste.
The left neighbor was a young American couple.
I heard that he made a reservation two months ago to celebrate her birthday.
On the right the well-known Mr. and Mrs. were enjoyed the dinner.

With this counter table, various dramas are born.
On the West Coast, what kind of story will it develop?
Hoping for a revival of "Abe's Kitchen", I will send them an ale from here.

湯葉キャビア(Yuba Caviar with Ponzu)
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白和え(Bamboo Shoot, Cauliflower and Persimmon with Tofu Dressing)
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キビナゴ、あん肝、ホタルイカ (Silver-Stripe Round Herring, Monk Fish Liver and Firefly Squid)
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帆立寿司 (Live Scallop with Yuzu Kosho)
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雲丹テイスティング(3 Kinds of Sea Urchin)
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虎河豚刺身と煮凍り(Tiger Blowfish Sashimi and Stock Jelly)
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金目鯛と生タコの刺身(Golden Eye Snapper and Raw Octopus Sashimi)
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ノドグロの燻製刺身(Smoked Black Throat Sea Perch Sashimi)
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胡麻サバ(Mackerel Marinated in Sesame Sauce)
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ブリとロブスターのしゃぶしゃぶ(Flash Boiled Mature Yellowtail and Lobster with Ponzu)
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牡蠣フライ(Fried Oyster with Hatcho Miso)
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雲丹アイスクリーム(Savory Sea Urchin Ice-Cream)
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蟹とトリュフの茶碗蒸し(King Crab and Snow Crab Egg Custard with Sliced Truffle)
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和牛御飯(Grilled Miyazaki A5 Grade Beef Over Rice with Miso Soup)
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チョコと餅の最中(Rice Wafers Sandwich)
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