敬愛するアニキが、ニューヨークにやって来た。
フロリダ・マイアミビーチのアートバゼルで買い付けた壺の話や、
同行されたアートディレクターの興味深い話。
気温氷点下のマンハッタンで、盛り上がる。

場所は、今夏オープンしたばかりの「鳥幸ニューヨーク」。
マンハッタン・ウェストビレッジ地区。
ドアを開けると、まるで日本にいるかのような錯覚に陥る。

東京レストランツ・ファクトリーが手がける、焼き鳥専門店。
毎日新鮮な鶏を捌いて、肉も骨も内臓の隅々まで調理する。

「ジャパン・クオリティー」を世界に発信して、日本のファンを増やす。
同社のコンセプトは、すでにニューヨーカーの心に届き、
今年ニューヨークでオープンしたベストレストランの1つに選ばれた。

もはや流行でなく、確たる市民権を得ている。
それが「日本食」、そして「ジャパンクオリティ」。

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One of my dear friend came to New York.
We talked about the jar that he bought at Art Bazel in Miami Beach, Florida,
Also I was interesting in the story of an accompanying art director.
We really enjoyed our conversation in the cold night in Manhattan.

The place was "Toriko New York" that had just opened this summer.
It is located at the West Village area in Manhattan.
When you open the door, you might fall into an illusion as if you were in Japan.

A yakitori specialty shop handled by "Tokyo Restaurants Factory".
Every day they deal with fresh chickens, cooking meat and bones to every corner of the internal organs.

They will disseminate "Japan Quality" to the world and increase Japanese fans.
The company's concept has already reached the hearts of New Yorkers,
It was chosen as one of the best restaurants that opened this year in New York.

It is no longer an epidemic, and it gained reliable citizenship rights.
That is "Japanese food", and "Japan quality".

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©️TORIKO NY


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©️TORIKO NY