写真 2017-09-25 22 26 12

写真 2017-09-25 22 50 04


ニューヨークで活躍するシェフ達が集うシェフナイト。
夜21時過ぎの開場なのに、アメリカ人はずいぶん早くから並ぶ。

飲食業界の交流の場として、また商品の営業の場として。
数百人の入場者で、会場の熱気は最高潮に達した。

知り合いのシェフ達が続々とやってきて、
懐かしい面々と、挨拶を交わす。

ニューヨークの飲食業界に関わって、はや15年以上経つけれど、
ここで踏ん張っている日本人の多さに、いつも感動する。

かつてウェイターとしてアルバイト採用をしたスタッフが、
今やニューヨークを代表する店舗のGMになっていたり。
小僧デビューを見守った寿司シェフが、
今や独立して自分の店舗を回していたり。

「まだまだ私も頑張らないとな」
たくさんの刺激と共に、帰宅の途についた。

写真 2017-09-25 21 40 02

写真 2017-09-25 22 32 25

写真 2017-09-25 22 57 23


Many chefs who are active in New York, gathered at the event of "Chef Night".
Even though it opened at 21 o'clock in the evening, Americans people lined up very early.

As a place to interact with the food and beverage industry, as a place for marketing products.
By hundreds of visitors, the enthusiasm of the venue reached the climax.

The chefs of acquaintances came one after another,
We were greetings exchange with nostalgic people.

Although I have been involved in New York's food and beverage industry
for more than 15 years,
I am touched by the many Japanese people who are still sticking here.

Staff who once we adopted a part-time job as a waiter,
He became the GM of a restaurant that is representative of New York.
The sushi chef that we watched his debut,
He is now turning his own restaurant independently.

"I still have to work hard"
Along with a lot of stimulus, I came my home.


海外永住 ブログランキングへ " target="_blank" title="">

写真 2017-09-26 10 47 40