2年前に、懐石料理の名店「饗屋」を卒業した園シェフが、
新しいお店の開店準備を進めている。

充電期間というのに、彼の料理を追いかけるグルメは数知れず、
ステイホーム中にも、リクエストに応えて仕出し料理の宅配を続けられていた。

なかなか機会がなかった我が家に、園シェフの真心セットが届いた時、
子供たちは舞い踊り、ピラニア軍団の勢い全開でいただいた。

前菜、サラダ、スープ、メイン、パスタ、デザートまで、
毎日の食卓を預かる主婦だからこそ、その作業工程の繊細さに頭が下がる。

日本人が慣れ親しんだおかずの数々を、ニューヨークで食せる幸せ。
付け合わせのドレッシングやソースまで、舐めるように平らげた。

在宅でここまで堪能できることは、もうしばらくお預けになるけれど、
まもなく始まる園シェフの新しい挑戦、新しいお店を楽しみにしています。

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Chef Sono, who left the famous kaiseki restaurant "KYO YA" two years ago, is now preparing to open a new restaurant.

Although he is still in his recharging period, countless gourmets are following his food.
Even during the stay home period, he continued to deliver catered meals in response to requests.

Though we hadn't a chance to order it, Finally Chef Sono's heartfelt set arrived at our house.
My kids, like the piranha army, were so excited.

Appetizers, salads, soups, main courses, pasta, desserts...
As a housewife who is in charge of the daily dinner table, I was impressed by the process's delicacy.

In New York, it is a blessing to eat the many Japanese dishes we are familiar with.
We enjoyed all up to the dressings and sauces that he brought us.

It was the last chance that we enjoy Chef Sono's food at home.
I'm looking forward to his new challenge and his new restaurant, which will start soon.

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