写真 2018-02-27 21 48 53


実は大人になるまで、肉嫌いだった。
小さい頃は、焼肉屋でもレバーしか食べられなくて、
草加煎餅が好物という変わった子だった。

学生時代に居酒屋デビューして、
カウンターで焼き鳥を食べるカップルに憧れた。

アメリカに来て、菜食主義の人達が、
年齢の割にあまりに老けているので驚いた。
いつの間にか、寿司の次に肉料理を選ぶようになっていた。

ニューヨーク鳥心は、根強いファンが多い。
日本から来るクライアントも、必ずそこを御指名する人がいる。
カウンターでグラスを交わしながら、一本ずつ焼きあがるのを待つ。

毎朝仕入れた鶏を、その日のうちに捌く。
子連れでは行けないミシュラン星の風格が、ニューヨーカーを虜にしている。

写真 2018-03-26 19 21 31

写真 2018-03-26 19 22 33


To tell the truth, I did not like meat until I became an adult.
When I was a child, I could only eat levers at a BBQ restaurant,
I was an unique child that I loved non-sweet snacks.

I made a tavern debut in my college student era,
I longed for a couple who eats yakitori (Japanese BBQ Chicken) at the counter.

When I came to the US,
I was surprised because the vegan people looked too old.
Gradually, I decided to choose meat dish, following to sushi.

"TORISHIN New York" has many persistent fans.
My client who comes from Japan, there is a person who nominates "TORISHIN" to have meeting.
While exchanging the glass at the counter, we wait for baking one by one.

They handle chickens purchased every morning in the day.
The style of Michelin star which cannot go with a child is captivating New Yorker.


海外永住 ブログランキングへ "