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このところ飲食関係の開発から少し遠ざかっていたけれど、
秋に向けていくつか案件をいただいた。
生来、美味しいものを探索するのが大好きだから、
食市場のリサーチは、本当に面白い。

仲間のお誘いに応じて出向いたのは、
イーストビレッジに新しくできた和洋折衷のお店。
元フレンチのシェフが、天ぷらを提供するという試み。

前菜からメイン、最後の締めとデザートまで盛りだくさん。
カウンター8席に座るお客様だけが、
想像の域を超える和洋のコラボを直に楽しめる。

日本人の手先と舌先の器用さを、改めて誇りに思う。
食の可能性が、またひとつ広がった。

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Recently, I have been a little away from the development of food and
beverage.
But I received several projects towards the autumn.
Naturally, because I love to explore the delicious things,
The market research of food is really interesting.

I was asked to join the fellow's dinner.
The new restaurant of the blending of Japanese and Western style has
opened in the East Village.
A chef of the original French provides a tempura.

There were a lot of plates from appetizer to desserts.
Only customers, who sit at the counter 8-seat, can enjoy the collaboration
of Japanese and Western that exceeds the imagination.

We are proud of Japanese dexterity of hand and tongue.
Possibility of Japanese food also spreads to the world.

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折衷よこ田 ウェブサイト SECCHU YOKOTA

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