立ち上げから10年以上、ずっとサポートしてきた寿司屋がある。
仕事として携わることは少なくなったけれど、
スタッフの1人1人が、個人的にずっと慕ってくれるのが嬉しい。

初代大将から数えて3代目の寿司シェフが、別のお店に引き抜かれた。
ヘッドハンティングが当たり前の米国では珍しくないけれど、
会社への忠誠心が高い日本人の場合、本人も周囲も最初は戸惑う。

世界のどこにいても、彼とはこれからもきっと繋がっているし、
世界に認められた彼を、先に見出していたということも誇りだから。
大いなるエールと共に、新しい旅立ちを祝している。

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There is a sushi restaurant that I have been supporting for over 10 years
since its launch.
Although engaging in work together is now getting least,
It is my pleasure that each of the staff personally always contacts me.

The third sushi chef counted from the first chef was hired by another restaurant.
Although it is not uncommon in the United States where head hunting is common,
In the case of a Japanese who has a high loyalty to the company, both himself
and the surroundings are confused at the beginning.

Wherever we are in the world, I will surely be connected with him,
I am very proud that I found him before the world recognized him.
I am celebrating a new journey of him with great ale.

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