アメリカで一番人気の煮込み料理は何かよくわからなかったのですが、中でもクラムチャウダーは人気と聞いたのでレシピを訳してみます。


 Directions 作り方

1、Place bacon in a large skillet and cook over medium-high heat, 大きめのフライパンにベーコンを載せ、強めの中火で炒めます。 turning occasionally, until evenly browned, about 10 minutes. 時々返しながら約10分、全体が茶色になるまでです。 Drain bacon slices on paper towels and crumble, ペーパータオルに取り出してベーコンを砕きます。reserving te drippings in the skillet.フライパンの肉汁は取っておきます。


2、Cook and stir potatoes, celery, and onion in the bacon grease over medium heat until cooked through and tender, 10 to 15 minutes.ジャガイモ、セロリ、玉ねぎを中火で鍋のベーコンの油で炒め煮にします。すっかり火が通って柔らかくなるまで、10分から15分です。 Drain grease from skillet and stir seafood seasoning, garlic salt, onion powder, thyme, and white pepper into vegetable mixture until evenly coated. フライパンから油を取り除き、シーフード味の調味料、ガーリックソルト、玉ねぎパウダー、タイム、ホワイトペッパーを野菜に振りかけて全体に行き渡るまで炒めます。


3、Melt butter in a large, heavy saucepan over medium heat. 大きな重い鍋にバターを中火で溶かします。Whisk cornstarch into melted butter until smooth, 1 to 2 minutes. コーンスターチをよく混ぜながらバターに入れます。滑らかになるまで1,2分です。Stir half-and-half and milk into butter mixture until thickened and smooth, about 5 minutes. 同量の牛乳を加え、とろみが出て滑らかになるまで5分ほど火にかけます。


4、Drain juice from canned clams and stir juice into milk-butter mixture;缶詰のハマグリの缶汁を、クリームソースに混ぜ込みます。 add vegetable mixture and stir. 野菜を加えて煮ます。Cook and stir soup until heated through but not boiling, about 5 minutes. スープを混ぜながら沸騰させないように5分ほど煮ます。Stir clams into soup and simmer until heated through, about 5 minutes.ハマグリをスープに加え、火が通るまで弱火で5分煮ます。 Sprinkle bacon and drizzle red wine vinegar over soup before serving.食卓に出す直前にベーコンをふりかけ、少量の赤ワインビネガーをかけます。


野菜たっぷりで身体に優しいでしょうね。アメリカ料理のイメージが変わりました。


全文はこちらです。