【レシピ】野菜とタンパク質モリモリサラダ | 食べて美しく、発酵「美〜ガン」ライフで心もカラダもHappyに!

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”We are what we eat. ”
ベジスタイル・コーディネーター/発酵美〜ガン料理研究家、
インナービューティープランナー、野菜ソムリエ上級プロなど食のプロとしての知識、経験をいかし「美しく健康になれる食事の大切さ」をお伝えします。
継続可能な簡単レシピが好評。

English below.

先日のサラダ

 

 

 



この時期は野菜が豊富で嬉しい限りです♪

サラダはとにかく山盛りにするのが私流

冷蔵庫からいろいろ取り出して作るんです




サラダには、ビタミンやミネラルが豊富な
野菜はもちろんのこと

水溶性食物繊維が摂れる海藻

タンパク質豊富な食材も加えます




よく心配されるけど

お肉やお魚食べなくても
植物から十分タンパク質はとれるんですよ〜

葉野菜にだって
タンパク質は含まれてます




今回入れているケールには
100g中2.1g
小松菜には1.5g

そして
納豆 6.6g

さらに
ヘンプシード 22.9g

さすがスーパーフード!

 

 



オメガ3脂肪酸の亜麻仁油もたっぷりかけちゃう

モリモリサラダがあれば
とっても幸せ〜💚

 

 



Salad the other day.

I am so happy to have an abundance of vegetables this time of year!

I love salads with piles of different ingredients.

I make them by pulling out all sorts of stuff from the fridge.

In addition to vegetables rich in vitamins and minerals, I also add seaweed, which is a source of soluble fiber, and protein-rich foods to the salad.

Vegans are often concerned about protein, but even if you don't eat meat or fish, you can get enough protein from plants.

Even leafy greens contain protein.

Kale contains 2.1g of protein in 100g, komatsuna has 1.5g, and natto (fermented soybeans) has 6.6g.

Hemp seed 22.9g

Superfoods indeed!

I also put flaxseed oil, which is an omega-3 fatty acid, on it!

Bon appetite!