{Tour guide] Zamami Island part 2 | 食べて美しく、発酵「美〜ガン」ライフで心もカラダもHappyに!

食べて美しく、発酵「美〜ガン」ライフで心もカラダもHappyに!

”We are what we eat. ”
ベジスタイル・コーディネーター/発酵美〜ガン料理研究家、
インナービューティープランナー、野菜ソムリエ上級プロなど食のプロとしての知識、経験をいかし「美しく健康になれる食事の大切さ」をお伝えします。
継続可能な簡単レシピが好評。

After we enjoyed kayaking and snorkeling, 

we had lunch at Wayama Mozuku restaurant, 

my favorite restaurant on the island.

 

カヤックとスノーケリングを楽しんだ後はエネルギーチャージ!

 

お気に入りのお店、和山もずくでランチ〜

 

 

 

I had a small bowl of mozuku noodles.

So tasty.

 

まだ海に入るので、小サイズのもずくそばを食べました

美味しい〜〜〜

 

 

Their mozuku and squid sausages are also good!

 

写真は撮っていないですが、もずくとイカの手作りソーセージもオススメです

 

 

Nutrition tip:

Mozuku seaweed contains fucoidan that is believed to help prevent cancer.

 

栄養のミニ知識

もずくには、がん予防に効果が期待できるフコイダンが含まれています

 

 

 

Energy is charged!

It is time to move to the other beach!

さあ、お腹も満たされたところで、別のビーチに出発!

 

 

Furuzamami beach

古座間味ビーチ

 

 

Water temperature was 28 degrees (C)! So warm.

水温なんと28度

あたたか〜い!

 

 

 

 

And look this transparent, clear water!

見よ、この透明度

 

感動〜〜〜

 

 

 

 

 

 

I already miss Zamami Island.

 

また行きたいな〜〜