レクチンに関して情報

http://www.cnbc.com/id/100757981#_gus

A study presented at the American Heart Association's 2013 Scientific Session found that a diet high in lectins, a carbohydrate binding protein, can be detrimental to your health. Lectins are commonly found in grains, legumes, tomatoes, and vegetables belonging to the nightshade family. The research found that the lectins in these "healthy" foods can be tied to hypertension, diabetes and septic shock.
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ブリッジポート、コネチカット州、2013年5月22日/ PRN =共同/ - レクチンの高い食事、炭水化物結合タンパク質は、あなたの健康に有害であることができることを見出し、米国心臓協会の2013科学セッションで発表された研究。レクチンは、一般的に穀物、豆類、トマト、およびナス科に属する野菜で発見されています。研究では、これらの "健康"食品中のレクチンが高血圧、糖尿病、敗血症性ショックに接続できることを見出した。

という発表があったそうです。

レクチンに関しては血液型によって食べてよい食品とか色々な情報があるようですが、あまり気にしても食べるものがなくなります。何でも1種類のものをたくさん食べ過ぎないようにしたいと思います。