今日のテーマは食べ物です。
英語の勉強が出来るように、最後に英文を載せています!
最初に日本語を読んで、内容をイメージしながら英文を読んで
見て下さい!
今日の英文読解目標時間は・・・・5分!!
材料
ピリ辛ソース
マヨネース 1コップ
サワークリーム 1コップ
香菜 みじん切り コップ半分
ライム汁 大さじ6
ネギ みじん切り 4
ハラペーニョ みじん切り 大さじ2
カイエンペッパー 小さじ 半分
バーガー
ミンチ 1kg
小さいタマネギ みじん切り 1 1/4コップ
パセリ 1/4コップ
ウスターソース 大さじ2
ハラペーニョ みじん切り 大さじ1
塩 小さじ1
胡椒 小さじ1
カイエンペッパー 小さじ1/4
ウスターコーヒーグレーズ
水飴 1/3コップ
ウスターソース 大さじ2
ケチャップ 大さじ2
インスタントコーヒー 小さじ1
黒砂糖 小さじ2
バター 大さじ3
他
ベーコン
チーズ
ハンバーがーバン
レタス
トマト
作り方
ピリ辛ソース
ボウルで材料の全部をかき混ぜて、塩胡椒で味付け
バーガー
ボウルで材料の全部をゆっくりかき混ぜて、バーガー八つを作る。太さは1/2インチから3/4インチまで。天板の上に置いてラップ被せて、冷蔵庫でせめて2時間から一日まで冷やす。
グレーズ
最初の5の材料をソースパンでコーヒーが溶かすまで火を通す。その後バターをかき混ぜて、塩胡椒で味付け
焼き方
バーベキューを準備して、スキレットでベーコンを焼く。焼き終わってキチンペーパーの置く。
ハンバーがーバンが金色なるまでに焼いて、レタスはバンの下の部分に載せる。
バーガーは焼きながらグレーズを付ける。メデイアムが片方約5分。チーズを溶かす為にバーガーの上に押し付ける。
レタスの上にピリ辛ソースを付けて,バーガーはその上に載せて、バーガーの上にベーコンの上にトマトの上にバンの上の部分。
召し上がり。
Ingredients
Spicy Ranch Sauce
1 cup mayonnaise
1 cup sour cream
1/2 cup chopped fresh cilantro
6 tablespoons fresh lime juice
4 green onions, finely chopped
2 tablespoons minced seeded jalapeño chile
1/2 teaspoon cayenne pepper
Burgers
2 pounds ground beef
1 small onion, chopped (about 1 1/4 cups)
1/4 cup chopped fresh parsley
2 tablespoons Worcestershire sauce
1 tablespoon chopped seeded jalapeño chile
1 teaspoon salt
1 teaspoon ground black pepper
1/4 teaspoon cayenne pepper
Worcestershire-Coffee Glaze
1/3 cup light corn syrup
2 tablespoons Worcestershire sauce
2 tablespoons ketchup
1 teaspoon instant coffee crystals
2 teaspoons (packed) golden brown sugar
3 tablespoons butter
Preparation
For spicy ranch sauce:
Whisk all ingredients in medium bowl to blend. Season sauce with salt and pepper.
For burgers:
Gently mix all ingredients in large bowl. Form mixture into eight 1/2- to 3/4-inch-thick patties. Place on small baking sheet. Cover and chill at least 2 hours and up to 1 day.
For glaze:
Stir first 5 ingredients in small saucepan over medium heat until coffee is dissolved. Remove from heat. Whisk in butter. Season glaze to taste with salt and pepper.
Cooking method
Prepare barbecue (medium-high heat). Working in batches if necessary, cook bacon in large skillet over medium-high heat until crisp and brown. Transfer bacon to paper towels to drain.
Toast buns until golden, about 2 minutes per side. Transfer buns, cut side up, to plates. Place lettuce on each bun bottom. Grill burgers 5 minutes, basting with glaze. Turn burgers, baste with glaze, and grill until cooked to desired doneness, about 5 minutes longer for medium. Press cheese atop each burger and allow cheese to melt. Place some sauce, then 1 burger on each bun bottom. Top each with 2 slices bacon and a slice of tomato. serve.