Speaking of a cuisine that you want to eat in fall, what is it?

秋に食べたい料理といえば?


It’s “Takikomi gohan” using autumn ingredients such as ginkgo nuts,  chestnuts or mushrooms.

銀杏や栗やきの子のような秋の食材を使った「炊き込みご飯」です。


There seems to be some recipes.

It’s the rice cooked with for example,

1)shimeji mushrooms ginger taste

2)gingko nuts and mushrooms 

3)five ingredients including chestnuts and mushrooms

4)wallnuts and shimeji mushrooms 

5)chestnuts

6)matsutake mushrooms 

etc.

いくつかのレシピがあるようです。

例えば、

1)しめじの生姜炊き込みご飯

2)銀杏ときのこの炊き込みご飯

3)栗ときのこの五目炊き込みご飯

4)胡桃としめじの炊き込みご飯

5)栗ご飯

6)松茸ご飯

などです。


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