Today’s recipe
<ingredients >
egg 2 hanpen1/2
Dashi 1tablespoon sugar 2tablespoons
soy sauce 1/2teaspoon salt a little
<kitchen ware>
frying pan bamboo mat. plastic bag. strainer
・☆mix all materials in a bawl without hanpen.
・★put hanpen in plastic bag and crush it with hands.
・☆and★mix them all in a bowl.filter through a strainer.
・put mixed materials into frying pan and baked 15min with very low heat.
・cut it as you like after cooling.
伊達巻の作り方
卵 2個 はんぺん1/2
ダシ 大1 砂糖 大2 醤油小1/2 塩 少々
フライパン、巻きす、ビニール袋 、ザル
・はんぺん以外の材料を全てボールに入れてかき混ぜる。
・はんぺんは、ビニール袋に入れて手で揉んで細かくする。
・はんぺんは、ビニール袋に入れて手で揉んで細かくする。
・すべてボールに入れて、よくかき混ぜる。最後にザルで濾して滑らかにする。
・フライパンで弱火で15分焼く。
・巻きすの上に乗せて、上下カット。カットしたものを芯にして巻く。
・冷めたら、食べやすい大きさにカットする。
すごーい、カンタン