Today’s recipe 

Datemaki
<ingredients >
egg 2  hanpen1/2
Dashi  1tablespoon  sugar 2tablespoons
soy sauce 1/2teaspoon  salt a little 

<kitchen ware>
frying pan  bamboo mat. plastic bag. strainer 

<how to cook>
・☆mix all materials in a bawl without hanpen.
・★put hanpen in plastic bag and crush it with hands.
・☆and★mix them all in a bowl.filter through a strainer.
・put mixed materials into frying pan and baked 15min with very low heat.


・place it on the bamboo mat,cut up and down side.and roll it.
・cut it as you like after cooling.

Please try it!!!!

伊達巻の作り方
卵 2個  はんぺん1/2
ダシ 大1  砂糖 大2 醤油小1/2  塩 少々

フライパン、巻きす、ビニール袋 、ザル

・はんぺん以外の材料を全てボールに入れてかき混ぜる。
・はんぺんは、ビニール袋に入れて手で揉んで細かくする。
・すべてボールに入れて、よくかき混ぜる。最後にザルで濾して滑らかにする。
・フライパンで弱火で15分焼く。
・巻きすの上に乗せて、上下カット。カットしたものを芯にして巻く。
・冷めたら、食べやすい大きさにカットする。

すごーい、カンタン