先週末ヨガクラスご参加のみなさんありがとうございました。
寒いですが年明けはお天気がつづいています。
今年は穏やかに過ごせるといいですね。
Thanks’ for coming to our yoga class last Sunday.
We have been enjoying beautiful days after the New Year.
I hope we’ll have a peaceful year.
次回は15日日曜日、朝10:00~ 阿佐ヶ谷地域区民センターにての開催です。
会場は4階、第3&4和室です。
Next class will be held on upcoming Sunday, Jan, 15th, from am 10:00, at Asagaya chiiki kumin center.
The venue will be 3&4 Japanese room on the 4th floor.
建物の様子や地図はこちらです。
The Site and Map
http://www2.city.suginami.tokyo.jp/map/detail.asp?home=H04920
寒い冬にはあたたかいスープが一番、と、カリフラワーチェダーチーズスープを作りました。
クリパルヨガセンターのレシピです。
カリフラワーを加えたポタージュスープにチェダーチーズを溶かしこんで、ディルなどで味にアクセントをつけます。
It’s so nice to have warm soup in cold season. We enjoyed Cauliflower cheddar cheese soup last evening that is a menu from Kripalu yoga center.
Melt cheddar cheese in potage made from potatoes and cauliflowers and season it with some spices and herbs like dill or black pepper.
食材とハーブの組み合わせは面白いです。
ちょっとした事がぐっと食欲をくすぐったりするものです。
特徴的な味と香りがなんだか直観を呼び覚ますようです。
Thinking about combination between herbs and spices, ingredients is really interesting.
We can change the taste completely with only a little ingenuity.
Tastes or flavors of the herbs or spices give us some intuition and these are great gifts from the nature.
今夜はキャロットとトマトのクリームスープを作ってみようと思ってます。
I’ll try to make Cream of tomato soup this evening.
今週末も楽しみにお待ちしています。
I’m looking forward to seeing you!