バーニャカウダ Bagna cauda
Bagna Cauda sauce, recently all the rage here in Japan
バーニャカウダ ソース。。。最近日本では大人気食品です
Anchovies, garlic, olive oil
アンチョビ、ニンニク、オリーブオイル
It is quite salty though...just a little goes a long way!
けっこ”しょっぱい”ので、本当に少しでいい感じ
This is made by a local Italian restaurant in town
地元の地元のイタリアレストランが販売しているの。。。
Honey used the sauce to make some pasta dish by himself
ハニー頑張って。。。そのソースでパスタを作った
Just a tablespoon or so was enough
大さじ1ぐらいで十分だった
I like as a sauce to dip veggies into (add milk to dilute the solution a bit)
私。。。このソースに牛乳を入れて、フォンジューを作るの好き。。。そして野菜をそちにつける
バーニャカウダ ソース。。。最近日本では大人気食品です
Anchovies, garlic, olive oil
アンチョビ、ニンニク、オリーブオイル
It is quite salty though...just a little goes a long way!
けっこ”しょっぱい”ので、本当に少しでいい感じ
This is made by a local Italian restaurant in town
地元の地元のイタリアレストランが販売しているの。。。
Honey used the sauce to make some pasta dish by himself
ハニー頑張って。。。そのソースでパスタを作った
Just a tablespoon or so was enough
大さじ1ぐらいで十分だった
I like as a sauce to dip veggies into (add milk to dilute the solution a bit)
私。。。このソースに牛乳を入れて、フォンジューを作るの好き。。。そして野菜をそちにつける