チケン カレーなべ curry hot pot | ハニーは日本人のバイリンガルブログ

チケン カレーなべ curry hot pot

Random veggies (no potatoes, though it is curry hot pot)
好きな野菜。。。適当に入れた (ジャガイモを使っていないけど)

I used daikon, eggplant, carrots, bean sprouts, garlic, cabbage, daikon leaves, enoki mushrooms...
色んな材料を入れた
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I pan-fried some chicken before putting it in
お肉を軽くフライパンで炒めてから、入れた

And...I cooked 3tbsp curry powder (3 different brands) with 1tbsp butter...then added 2tsp corn starch...and made it into a nice powder...before adding it to the soup
カレー粉大さじ3をフライパンで軽く炒めて。。。バター大さじを入れて。。。調理して。。。コーンスタッチ小さじ2を入れて。。。粉状態になってから、鍋に入れた(その前、リナの部分を取り出した)

I seasoned with some consomme powder, rosemary twig, salt, pepper
コンソメ粉、ロズメーリ、塩、コショウも好みで入れた
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Ramen noodles were cooked and thrown in...yummy! Udon would be nice too!
茹でたラーメン麺を入れた。。。 うどんでも美味しいかも!
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Boiled tofu with seaweed salt from Kagawa (Thanks C-san!)
香川の海藻塩を湯豆腐にかけた(有難う!Cさん!)
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It is really tasty...and tastes good just on plain white rice
白ごはんにかけても美味しい!

I want to use it on tempura...it must be really nice
天ぷらと一緒に食べたいな。。。mmm。きっと美味しい!
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