チケン カレーなべ curry hot pot
Random veggies (no potatoes, though it is curry hot pot)
好きな野菜。。。適当に入れた (ジャガイモを使っていないけど)
I used daikon, eggplant, carrots, bean sprouts, garlic, cabbage, daikon leaves, enoki mushrooms...
色んな材料を入れた
I pan-fried some chicken before putting it in
お肉を軽くフライパンで炒めてから、入れた
And...I cooked 3tbsp curry powder (3 different brands) with 1tbsp butter...then added 2tsp corn starch...and made it into a nice powder...before adding it to the soup
カレー粉大さじ3をフライパンで軽く炒めて。。。バター大さじを入れて。。。調理して。。。コーンスタッチ小さじ2を入れて。。。粉状態になってから、鍋に入れた(その前、リナの部分を取り出した)
I seasoned with some consomme powder, rosemary twig, salt, pepper
コンソメ粉、ロズメーリ、塩、コショウも好みで入れた
Ramen noodles were cooked and thrown in...yummy! Udon would be nice too!
茹でたラーメン麺を入れた。。。 うどんでも美味しいかも!
Boiled tofu with seaweed salt from Kagawa (Thanks C-san!)
香川の海藻塩を湯豆腐にかけた(有難う!Cさん!)
It is really tasty...and tastes good just on plain white rice
白ごはんにかけても美味しい!
I want to use it on tempura...it must be really nice
天ぷらと一緒に食べたいな。。。mmm。きっと美味しい!
好きな野菜。。。適当に入れた (ジャガイモを使っていないけど)
I used daikon, eggplant, carrots, bean sprouts, garlic, cabbage, daikon leaves, enoki mushrooms...
色んな材料を入れた
I pan-fried some chicken before putting it in
お肉を軽くフライパンで炒めてから、入れた
And...I cooked 3tbsp curry powder (3 different brands) with 1tbsp butter...then added 2tsp corn starch...and made it into a nice powder...before adding it to the soup
カレー粉大さじ3をフライパンで軽く炒めて。。。バター大さじを入れて。。。調理して。。。コーンスタッチ小さじ2を入れて。。。粉状態になってから、鍋に入れた(その前、リナの部分を取り出した)
I seasoned with some consomme powder, rosemary twig, salt, pepper
コンソメ粉、ロズメーリ、塩、コショウも好みで入れた
Ramen noodles were cooked and thrown in...yummy! Udon would be nice too!
茹でたラーメン麺を入れた。。。 うどんでも美味しいかも!
Boiled tofu with seaweed salt from Kagawa (Thanks C-san!)
香川の海藻塩を湯豆腐にかけた(有難う!Cさん!)
It is really tasty...and tastes good just on plain white rice
白ごはんにかけても美味しい!
I want to use it on tempura...it must be really nice
天ぷらと一緒に食べたいな。。。mmm。きっと美味しい!