きゅう姉ちゃんと、
糖朝にいきました
日本橋高島屋の新館にある点心のお店です
時々ランチで行ってますが、家族と行くのは初めてです
Kitty and I went to "Tocho" , the chinese "dim sum" restaurant locates
in Takashimaya department store at Nihonbashi.
I sometimes go and enjoy lunch on working time,
but this is the first time I go there with my family
箸置きです!
見えにくいですが、”糖朝”と真中に書いてあります。
This is a chopstick rest!
The photo is not clear, but the center of it you can see "Tocho", the restaurant name.
きゅう姉ちゃんの頼んだお子様ランチ。
マンゴープリン、
カスタード餡のあんまん、
タピオカココナッツと、
デザートだけでもお得感満載です
Kitty ordered a child's lunch.
Mango-pudding, a steamed (bean-jam) bun with custard,
and tapioca in coconut cream sauce... full of desserts!
私はセロリー麺と、豆腐花。
セロリー麺は、セロリのシャキシャキ感と、
ほそ~い麺がナイスマッチ!
豆腐花は、豆腐が砂糖水の中に入ってる感じで
いっつも、なんとか家で作れないかなぁ
って思います…
大好きなメニューです!
I ordered celery noodles and "tofu-flower".
It's nice combination between crispy celery and very thin noodles!
Tofu-flower is a dessert like tofu in the suger-water.
I think I can make it by myself someday...
Anyway I love it!
カスタード餡はキレイなオレンジ色です
お腹いっぱい食べて、超満足
20分待ちましたが、
それでも食べたい美味しさです!
Custard jam is a beautiful orange.
We're content with a feeling of fullness!
Though we were waited for 20 minutes, I want to go there again!