きゅう姉ちゃんと、
糖朝にいきました音符
日本橋高島屋の新館にある点心のお店ですキラキラ
時々ランチで行ってますが、家族と行くのは初めてですにひひ


Kitty and I went to "Tocho" , the chinese "dim sum" restaurant locates

in Takashimaya department store at Nihonbashi.

I sometimes go and enjoy lunch on working time,

but this is the first time I go there with my familyニコニコ



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箸置きです!

見えにくいですが、”糖朝”と真中に書いてあります。

This is a chopstick rest!

The photo is not clear, but the center of it you can see "Tocho", the restaurant name.

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きゅう姉ちゃんの頼んだお子様ランチ。
マンゴープリン、
カスタード餡のあんまん、
タピオカココナッツと、
デザートだけでもお得感満載ですいちご


Kitty ordered a child's lunch.

Mango-pudding, a steamed (bean-jam) bun with custard,

and tapioca in coconut cream sauce... full of desserts!

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私はセロリー麺と、豆腐花。
セロリー麺は、セロリのシャキシャキ感と、
ほそ~い麺がナイスマッチ!
豆腐花は、豆腐が砂糖水の中に入ってる感じで
いっつも、なんとか家で作れないかなぁ
って思います…
大好きなメニューです!


I ordered celery noodles and "tofu-flower".

It's nice combination between crispy celery and very thin noodles!

Tofu-flower is a dessert like tofu in the suger-water.

I think I can make it by myself someday...

Anyway I love it!


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カスタード餡はキレイなオレンジ色です音符

お腹いっぱい食べて、超満足ドキドキ
20分待ちましたが、
それでも食べたい美味しさです!


Custard jam is a beautiful orange.

We're content with a feeling of fullness!

Though we were waited for 20 minutes, I want to go there again!