日本の能性表示食品でも受理された“骨の健康” "Bone health" was accepte | 喜多重左衛門のブログ

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喜多重左衛門 宇治茶師の末裔である12代喜多重左衛門が、実体験で培った知恵とお茶の論文から、実践に使える、有効物質を破壊しない、喫茶法をお伝えします。
科学的に実証された日本茶の効能を有効に抽出喫茶できるように教授するものである。

私たちが気をつけたいのが骨密度を下げないために必要な栄養を積極的に摂ること。骨を形成するカルシウムや、カルシウムの吸収を促進するビタミンDなどは重要な栄養成分です。骨の健康をサポートする成分が注目されています。

We want to be careful to actively take the nutrients necessary to keep the bone density from decreasing. Calcium forming bone and vitamin D promoting the absorption of calcium are important nutrients. Components that support bone health are drawing attention.

お茶に含まれる成分「EGCg」が骨の健康に作用する

The ingredient "EGCg" contained in tea acts on bone health.

中でも、お茶の成分が骨の健康に影響することが報告されているのをご存知でしょうか?お茶の飲用が骨密度に与える影響を調べた疫学調査報告や、お茶に含まれる成分「EGCg」が骨の健康に作用する。

Among them, do you know that tea ingredients are reported to affect bone health? Epidemiological research report on the effect of drinking tea on bone density and ingredient "EGCg" contained in tea affect bone health.

台湾で行われた疫学調査でお茶を飲む習慣がある人は骨密度が高いという疫学調査結果が報告されています。

Epidemiological findings that people with a drinking tea in epidemiologic survey conducted in Taiwan have high bone density have been reported.