みなさん、こんにちは⚡️
今日も一日お疲れ様でした🌝
ブログへのいいねやコメントもありがとうございます😭

昨日のブログで話したデモテープまだきいてなかったら調べてみてねん


今日は3日間続く「宮崎ぎょうざの日」のちょうど、真ん中の日です。


この前、GYOZA作ったんだ❗️


案外自分的に上手にできたと思われる


その餃子作った日から料理にハマったんだよね


YouTubeの履歴も料理ばっかだし、ご飯食べに行ってもなにが入ってるか考えてしまう笑





私が最近感動したご飯達お裾分けするね









矢野顕子さんの「ごはんができたよ」が聞きたくなりました。




今日の大きな独り言
ミッキー

Hi there!

How was your day?

Thank you for your likes and comments. 

If you haven’t listen to the demo tape I mentioned yesterday, please google it!!


Today is the middle of the the day of the three-day-event, “Miyazaki Gyoza Days.”

I cooked GYOZA the other day. 

Personally, I did good job: better than I had expected. 

The fact is that I’ve been into cooking since that day. 

Right now I have all cooking videos in my watch history on YouTube and can’t help thinking what kinds of ingredients they use at restaurants. lol

I’ll share some dishes I was impressed. 

I feel like listening to “ごはんができたよ.” by Yano Akiko-san. 

Let me speak OUT LOUD. 

Mikey