みなさん、こんにちは⚡️
今日も一日お疲れ様でした🌝
ブログへのいいねやコメントもありがとうございます😭
昨日のブログで話したデモテープまだきいてなかったら調べてみてねん
今日は3日間続く「宮崎ぎょうざの日」のちょうど、真ん中の日です。
この前、GYOZA作ったんだ❗️
案外自分的に上手にできたと思われる
その餃子作った日から料理にハマったんだよね
YouTubeの履歴も料理ばっかだし、ご飯食べに行ってもなにが入ってるか考えてしまう笑
私が最近感動したご飯達お裾分けするね
矢野顕子さんの「ごはんができたよ」が聞きたくなりました。
今日の大きな独り言
ミッキー
Hi there!
How was your day?
Thank you for your likes and comments.
If you haven’t listen to the demo tape I mentioned yesterday, please google it!!
Today is the middle of the the day of the three-day-event, “Miyazaki Gyoza Days.”
I cooked GYOZA the other day.
Personally, I did good job: better than I had expected.
The fact is that I’ve been into cooking since that day.
Right now I have all cooking videos in my watch history on YouTube and can’t help thinking what kinds of ingredients they use at restaurants. lol
I’ll share some dishes I was impressed.
I feel like listening to “ごはんができたよ.” by Yano Akiko-san.
Let me speak OUT LOUD.
Mikey