亜鉛は、かき、はまぐり、かぼちゃの種、レバー、あさり、そしてにしんにたくさん含まれている。 |   心のサプリ (絵のある生活) 

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画家KIYOTOの病的記録・備忘録ブログ
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亜鉛は、かき、はまぐり、かぼちゃの種、レバー、あさり、そしてにしんにたくさん含まれている。

アメリカのカウボーイはよくかぼちゃの種を口から飛ばしていたし、かきや貝をたくさん食する海女さん達はたくさん子供を産み、(山に住む日本人より、海近くで生活した日本人の方が子沢山というのはすでに証明されている。)

海の中でも長時間の酸素なしでも仕事ができるというのは、彼女たちがよく食べる魚や貝の中に多量に含まれる鉄分が血液中の酸素をとりこむからだと言われているし、JRの構内でも売られている昔からの「にしんそば」。

なんで、にしんなんだろうという疑問もこれで解決する。(昔から私はいつも疑問に思っていた。はははははは)

イギリス人は朝から、「にしんのくんせい」をばくばく食べるらしい。

健康になるためにも、、皆、にしんや魚や貝をたべようではありませんか。(やはり、和食です)

ニシンは、新鮮なまま缶詰にされています

缶詰は常備。

上下の写真。

これは、イワシの、アンチョビ。自宅で三ヶ月くらい塩で寝かせたものです。

オリーブ油でひたして、冷凍保存しております。

野菜、介護父がおりますので、柔らかく、蒸し器で、蒸して、塩とか、オリーブ油とか、マヨネーズで食します。

カボチャは、御覧のように、そのまま、種まで蒸して、いただきます。

レバー料理はいろいろやってみましたが、個人的には、丸元先生の書いている、

新鮮なレバーを買って来て、弱火で、酒と塩胡椒で30分くらい煮込むか、同じやり方で、きんぴらごぼうと、一緒につくりおきして、冷凍保存。

冷蔵保存で、一週間くらい食べれます。作り置きしておくと、忙しい時など、ビタミンマグネシウム亜鉛ミネラルをがっちり、忙しい時ほど、たくさん簡単にとれることとなります。

イカは、大好きなので、男料理で、野菜スープによくぶちこみます。

生烏賊一杯、内臓まで食します。最高に美味です。

Zinc is contained in oyster

, clam

, pumpkin seeds, levers, herring

. American cowboys were often sipping pumpkin seeds out from their mouths, and sea ladies who eat a lot of acacia . they can work without oxygen for a long time even in the sea, in shells It is said that iron contained in a large amount is taken in from blood oxygen .

this is solved with the question of what it is like to be “herring soba" that is sold even on the JR .I was wondering about that for a long time .

British people seem to eat "Herring smoked

" from the morning. Let's eat herring , shell fish

fish .(After all, the best is a Japanese cuisine)

Herring is canned with fresh

Canned food is always in stock.

Top and bottom photos.

This is an anchovy of sardines.

Isoaked ordain in salt for about three months.

soaked with olive oil and saved in the refrigerator crisper

I tried various kinds of liver dishes, but personally, Mr. doctor maruyama wrote,

I bought a fresh lever, boiled it with sake and salt and pepper for about Half an hour

on a low heat,  just like a きんぴらごぼう= It's a traditional Japanese dish made with burdock root and meat. It has a sweet soy flavor.

It can be eaten for about a week by refrigerated preservation. If you are busy, you will get a lot of vitamin magnesium zinc minerals simply.

Because I love squid, I cast it often into vegetable soup , men's cooking.^^

I always eat even internal organs.

It is the best delicious.