それほんとに美味しいの? | 人間力向上熱血集団!社長 林 秀光のブログ

それほんとに美味しいの?

 

 

ナポリタンチューズデーのオマージュありがとうございます!

 

 

火曜日はさんさんタウン2番館でナポリタン!

 

 

水曜日はTOHOさんの映画館へ行こう!

 

 

 

話変わって

 

 

そもそもそれ美味しく作ろうと思って作ってる?

 

 

って思う料理作ってる人世の中にいっぱいいます

 

 

飲食入る前の同じ気持ち?

 

 

たくさん作ってる間に年数経つ間に忘れちゃったのか疲れちゃったのか

 

 

と思って自店の経営に置き換えると、

 

 

ほんとは作りたてに徹することが勝ち方ではないかと考えたりもする

 

 

規模とともに置いてきた作りたての美味しさ

 

 

置いてたらあかんものまでおいてきてる気もする

 

 

ミシュランシェフが教えた主婦が今ちゃんと作ったから揚げとミシュランシェフのとっておきのから揚げの作り置き

 

 

どっちが美味しいかは明白やん

 

 

そんなことを思う年末

 

 

お熱は下がりベーグル屋立ち上げにお熱です

 

 

今日もええ店作ります。

 

 

 

さてあめりかでよんでくれているひともこんげつからのゆうきあるがいこくからのにゅうしゃのひともありがとう!

 

あえたことにかんしゃです

 

かいしゃがたいせつにしていることはこのぶろぐにかいています

 

すこしでもなにかがつたわればとおもいます。

 

 

 

Thank you for the Neapolitan Tuesday homage! 

 

Eat Neapolitan on Tuesday at Sansan Town 2bankan! 

 

Let's go to TOHO's movie theater on Wednesday! 

 

Changing the topic 

 

Are you trying to make it delicious in the first place? 

 

There are a lot of people in the world who cook food that makes you feel that way. 

 

Do you feel the same way before working on restaurant business? 

 

Did you forget about it over the years or got tired of making so many things? 

 

I think of this and replace it with running own store, 

 

I sometimes think that the only way to win is to focus on making freshly made food. 

 

Freshly made deliciousness that goes hand in hand with our company scale 

 

I feel like I've left behind things that wouldn't be good if I left them behind. 

 

A housewife taught by a Michelin chef and making karaage now and 

Michelin chef's special fried chicken that  made an hour ago.

 

It's obvious which one is delicious. 

 

At the end of the year I think about that 

 

My fever has subsided and I'm excited to start a bagel shop. 

 

I'm going to make good restaurant today too.

 

 

Terima kasih atas penghormatan Neapolitan Tuesday! 

 

Makan Neapolitan pada hari Selasa di Sansan Town 2bankan! 

 

Ayo pergi ke bioskop TOHO pada hari Rabu!

 

 Mengubah topik Apakah Anda mencoba membuatnya lezat?

 

 Ada banyak orang di dunia yang memasak makanan yang membuat Anda merasa seperti itu. 

 

Apakah Anda merasakan hal yang sama sebelum bekerja di bisnis restoran? 

 

Apakah Anda melupakannya selama bertahun-tahun atau bosan membuat begitu banyak hal?

 

 Saya memikirkan hal ini dan menggantinya dengan menjalankan toko sendiri, 

 

Terkadang saya berpikir bahwa satu-satunya cara untuk menang adalah dengan fokus membuat makanan segar.

 Kelezatan segar yang sejalan dengan skala Aku merasa seperti telah meninggalkan hal-hal yang tidak baik jika aku meninggalkannya. 

 

Seorang ibu rumah tangga yang diajar oleh chef Michelin dan kini membuat karaage dan olahan karaage spesial chef Michelin Sudah jelas mana yang enak. 

 

Di akhir tahun saya memikirkan hal itu Demam saya sudah mereda dan saya bersemangat untuk memulai toko bagel. 

 

Aku juga akan membuat restoran yang bagus hari ini.