僭越styling*2 : with 蓮子餅Hasuko-mochi | 和菓子デザイナー 諸星 みどり

和菓子デザイナー 諸星 みどり

ハーブ&フルーツの風味を活かしたカラフルな創作和菓子と自作陶器を作成、自ら撮影&スタイリング提案しながら、講座など随時開催しています。



蓮の澱粉から作るプルプルのお餅。

鋳物のすき焼き鍋に氷を張り ブルーの
お皿に並べてみたら まるで空に浮かぶ満月みたいです♡

明日のブルームーン観賞の時に良いかも?

I arranged blue small dishes in the Sukiyaki-Nabe(Japanese ironware) which I put ice in, and served a rice cake on the top.
It is like a floating full moon in the sky.
It may be good at the time of Blue Moon appreciation tomorrow(31.July ).



※自作菓子だけでなく、市販の素敵なお菓子も
 
自分の器でスタイリングしてみたくなりました。

こんな風にしたら素敵かな~?くらいの軽い動機なので、

一緒に楽しんでお付き合い頂けると嬉しいです。


I make styling with sweets on the market. I do food styling with my own ceramic tableware.
It would be my pleasure for me if you can enjoy it.

★今回のお菓子 : 『蓮子餅 ~ Hasuko-mochi 』 by たねや さんtaneya