2 large raisin chapatis with a bit of 🥥 taste : 1/2 cup whole wheat flour, 1/2 cup all-purpose flour, a pinch of salt, 1/4 tsp cinnamon, 2Tbs raisins, and 1/2 cup water. Mix flour, salt, cinnamon, and chopped raisins. Slowly pour water into the flour. Mix them in circular motions and then knead with your hand until smooth. Roll out the dough into a 1/4-inch thick & 6-inch circle. Heat 1 Tbsp Coconut oil in a frying pan and cook until the underside has brown spots (mine is a big 💦), about 30 seconds. Then flip and cook other side 👩🏻‍🍳 I love chapatis with honey 🍯 and have some red 🍷 Butter is good instead of coconut oil. おやつにココナッツ風味のレーズンチャパティを作りました。全粒粉と小麦を1/2カップずつ、小さじ1/4シナモン、塩少々に刻んだレーズン大さじ2を混ぜて水を1/2カップ少しずつ混ぜて、手でこねます。5ミリくらいの薄さに伸ばして、ココナッツオイルを熱したフライパンで焼き目がつくまで焼きます。ちょっと焼きすぎましたが、はちみつとよく合います🍯 バターで焼くのも美味しいです🧡 #chapati #sweetchapati #dietitian #sundaysnack #easyrecipes #foodies #homecooking #indiancooking #healthy #dietitianapproved #tignanello #goodwithredwine #日曜日午後 #チャパティ #レーズンチャパティ #米国登録栄養士 #料理好きな人と繋がりたい #ニューヨーク生活 #寒い日 #簡単レシピ #赤ワイン #体を休める #何もしない贅沢

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