第422回 Kimchi Potキムチ鍋 | Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

I am a teacher at a private ONLINE Japanese cooking School in English. My foods are influenced by mum and grandma.
https://yutaka-22-naturalriches.jimdofree.com/

 

Why don't you cook with Yukarin?

Do you have trouble that you are always busy?

Do you want to add your recipes to new cuisine such as Japanese foods?

Do you need recipes for Japanese foods in English? 

Do you need one-to-one cooking lessons? 

 

 If you are interested in Japanese homemade foods even a little, please contact Yukarin.

We will be ready to provide ways you would like to learn.

 

 

 

Hi, there! How are you?

Today, Kimchi pot!

We, the Japanese people often eat Korean food.

Today it has gotten cold suddenly, so I wanted to eat hot pot.

The kimchi was presented by my friend, I used it for pot.

Soooooo nice!

I think the pot is not needed cooking technique or the hang.

I hope you will try it during the wintertime.

 

Thank you for visiting my blog.

 

 

皆様いかがお過ごしでしょうか?

急に寒くなりましたがお体ご自愛くださいね。

 

今日はキムチ鍋です。

先日、大阪のコリアンタウンに行ったお土産にキムチをいただきました!

1日目はそのままおいしくいただきましたが、二日目は少し酸っぱくなったのと、寒かったのでお鍋にしてみました。何もしてないけれど、とてもおいしくて簡単にできますよね~

以前お店の人に聞いたのですが、白菜キムチは食べるときに茎から放して切るといいそうですよ。早く茎から放すと酸っぱくなってしまうそうです。なので、すでに切られているキムチを買うと酸っぱくなるのが早いそうです。お気をつけくださいね~

本日もありがとうございました。

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Follow me please.

 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ 

私が主催するスクールは、オンラインの料理教室です。 料理のビギナーで料理教室に行くにくい、自分のペースで学びたいような人達を対象にしています。料理も習いたいけど、日本の料理文化なども知りたいという人欲張りな方にはぴったりです。 皆さまの周りで探しているような方がいらっしゃれば是非紹介して頂けますと幸いです。 もちろん、日本の方にも学んでいただけるレッスンをご用意しています。 英語でお料理してみませんか?まだ外国人の方から習うには敷居が高い!と思っていらっしゃる方、英語で何かを学びたい方には楽しく学んでいただけます。 日本語英語の両方での受講も可能です。 ご興味のある方は、この画面にある、【Contact to YUTAKA cooking class】または、スクールホームページのCONTACT USからご連絡ください。お待ちしております。 成約されましたら、少しばかりのプレゼントを用意しております。 どうぞよろしくお願いします。