第420回 Practice scene of slicing SASHIMI 刺身の練習風景 | Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

I am a teacher at a private ONLINE Japanese cooking School in English. My foods are influenced by mum and grandma.
https://yutaka-22-naturalriches.jimdofree.com/

 

Why don't you cook with Yukarin?

Do you have trouble that you are always busy?

Do you want to add your recipes to new cuisine such as Japanese foods?

Do you need recipes for Japanese foods in English? 

Do you need one-to-one cooking lessons? 

 

 If you are interested in Japanese homemade foods even a little, please contact Yukarin.

We will be ready to provide ways you would like to learn.

 

 

 

 

Hi, there! How are you?

Today’s image is my practice scene of slicing SASHIMI.
Correctly, I am making “KASTUO no TATAKI” which is slicing roasted Bonito.

At the top of the image, bonito is the sliced bonito.
The middle, a knife for SASHIMI, is thin and long. I want mine someday!!
The bottom, a clump of bonito. A quarter of the left side body.

I wonder if you are interested in the photo.
Thank you for visiting my blog.

みなさま、いかがお過ごしでしょうか?

今日は私の刺身レッスンの風景です。

カツオのたたきをスライスする練習をしています。

 

上に見えるのが、カツオのたたきのスライスです。

二番目が刺身包丁、いつか自分用のが欲しい!!

三番目が、カツオのたたきの塊でございます。

 

少しお休みするとものすごく下手になってるんですね~(笑)

 

本日もありがとうございました。

 

 

 

Follow me please.

 

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ 

私が主催するスクールは、オンラインの料理教室です。 料理のビギナーで料理教室に行くにくい、自分のペースで学びたいような人達を対象にしています。料理も習いたいけど、日本の料理文化なども知りたいという人欲張りな方にはぴったりです。 皆さまの周りで探しているような方がいらっしゃれば是非紹介して頂けますと幸いです。 もちろん、日本の方にも学んでいただけるレッスンをご用意しています。 英語でお料理してみませんか?まだ外国人の方から習うには敷居が高い!と思っていらっしゃる方、英語で何かを学びたい方には楽しく学んでいただけます。 日本語英語の両方での受講も可能です。 ご興味のある方は、この画面にある、【Contact to YUTAKA cooking class】または、スクールホームページのCONTACT USからご連絡ください。お待ちしております。 成約されましたら、少しばかりのプレゼントを用意しております。 どうぞよろしくお願いします。