第410回 BARA ZUSHI バラ寿司 | Yukarinの旅行・自然・食べ物・cooking わがままブログ

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I am a teacher at a private ONLINE Japanese cooking School in English. My foods are influenced by mum and grandma.
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We will be ready to provide ways you would like to learn.

 

 

 

Hi, there. How are you doing?

Today’s image is BARA ZUSHI which is called not-rolled or balled SUSHI 😋 This has been my boom since I found it easy to make it. 😆 And it tastes good and looks nice.

 

Today's is sushi without raw fish. 😊 I collared with red, yellow bell peppers and cucumbers. I would like you to know that we have SUSHI with only vegetables as the norm.

Would you like to try vegan SUSHI once?

Thank you for visiting my blog.

 

皆さまいかがおすごしでしょうか?

今日は、お野菜ばかりのバラ寿司です。寿司といえば、お刺身が乗っているイメージが最近では強いように思いますが、お野菜ばかりのお寿司もあるんだよ~ということを紹介したかったです。今回は、赤黄パプリカで彩を表現してみましたよ。どうでしょうか??

私ややっぱりちょっとエビくらいは入っててほしいですね~🙏🙏

本日もありがとうございました。

 

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私が主催するスクールは、オンラインの料理教室です。 料理のビギナーで料理教室に行くにくい、自分のペースで学びたいような人達を対象にしています。料理も習いたいけど、日本の料理文化なども知りたいという人欲張りな方にはぴったりです。 皆さまの周りで探しているような方がいらっしゃれば是非紹介して頂けますと幸いです。 もちろん、日本の方にも学んでいただけるレッスンをご用意しています。 英語でお料理してみませんか?まだ外国人の方から習うには敷居が高い!と思っていらっしゃる方、英語で何かを学びたい方には楽しく学んでいただけます。 日本語英語の両方での受講も可能です。 ご興味のある方は、この画面にある、【Contact to YUTAKA cooking class】または、スクールホームページのCONTACT USからご連絡ください。お待ちしております。 成約されましたら、少しばかりのプレゼントを用意しております。 どうぞよろしくお願いします。