R6 5/24(金曜日)
宮城県 塩釜産 本鮪
身も柔らかく脂もほどよくあり、香りも素晴らしい塩釜の本鮪。今日から使わせていただきます😊
赤身は軽く漬けにしても味わいが変わり、そのままでも酸味と香りをダイレクトにお楽しみいただけると思います💪
最近では海外からのお客様も増えてきていて、又、僕のSNSを見て来ていただく方も実感としてあります。(24時間で消えてしまうストーリーがメインですが)
毎日話をネットに出すのは時間的にもネタ的にも大変ですが、皆さん見ていただいているのだなと自分に言い聞かせて、今日もUPしました😂
1人でも多く魚、お寿司が好きな人が増えますように🙏
さて、今週も残り3日営業日、当日のご予約が多いうちの店ではありますが、お席まだまだ予約ございますのでご検討いただけたら嬉しく思います😊よろしくお願いします。
R6 May 24 (Friday)
Tuna from Shiogama, Miyagi Prefecture
Shiogama tuna with tender meat, just the right amount of fat and a wonderful aroma. We will start using it today😊
The lean meat has a different flavor when lightly marinated, and you can also enjoy the acidity and aroma directly as it is 💪
Recently, I've been receiving more and more customers from overseas, and I've also noticed that some of them come to my restaurant through my social networking sites.
It's hard to put a topics online every day, both in terms of time and material, but I told myself that you are all watching, so I uploaded it again today 😂
I hope that as many people as possible will love fish and sushi 🙏
We have 3 business days left this week, and although we have many same-day reservations, we still have seats available, so we would be happy if you would consider making a reservation 😊
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