満員御礼☆渡邉明×西村有加イベント!テーマは宮崎!! | 渡邉明 AKIRA WATANABEのブログ

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幼少期から料理に興味を持ち、「将来の夢は料理人」との文も残す。
出身地である埼玉県・所沢の狭山湖周辺は新鮮な食材に恵まれた土地であり、
生まれ育った環境も料理に興味をもつ一要素といっても過言では無い。

みなさんこんにちは晴れ

Good evening everyone!


土曜日はAWキッチン新丸ビル店で”スゴベジ”ランチセミナーでした。

Saturday we had our “SUGOVEGI” seminar event in AWkitchen

Shin-Marunouchi building near Tokyo station.


AWキッチンオーナーシェフ・渡邉明
野菜でキレイ・プロジェクト主宰 
      シニア野菜ソムリエ・西村有加さんとの

キラキラキラキラキラキラコラボレーション企画第4弾キラキラキラキラキラキラ

A project made in collaboration between AWkitchen owner-chef Akira Watanabe and the Senior Vegetable Sommelier Ms. Yuka Nishimura, leader of the “Get beautiful with vegetables” project.

This edition’s theme was “Miyazaki Prefecture”.



今回のテーマは宮崎県。
お題は。宮崎の元気なチカラを教えてあげる!!」です。

The subject was “We will teach you the strength of Miyazaki”.


おはようございます!
AWキッチン新丸ビル店100名近いご応募いただき満員御礼で----す(´∀`)
朝早くからスタッフがバタバタです音譜

Good morning from the Shin-Marunouchi building’s AWkitchen

with no less than a 100 people.

Thank you all for such a beautiful attendance!

The staff has been really busy since early morning.


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今回の宮崎県企画は
三年前に口蹄疫で大ダメージを受けた時、同じここの会場で
「頑張れ宮崎県!!」を開催しました。
そんな宮崎が元気に復活しました。
そして・・・・東関東が震災で大ダメージを受けました、あれから二年・・・・。
ちょっとでも宮崎県の元気をと思い企画をたてました。

We also had held an event for the Miyazaki Prefecture 3 years ago when the foot-and-mouth disease hit the Miyazaki area.

But Miyazaki found all its vigor back since this tragic event!

It has almost been 2 years since the great earthquake of the Kanto area and we also had this in mind when we prepared this project.


↓↓これ、みやざき犬わんわんだそうです、(笑)↓↓

This dog is supposed to be a dog from Miyagi hehe!


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西村有加さんと念入りに打ち合わせベル

Let’s have a last meeting with Ms. Nishimura to get all pumped up!


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宮崎ハッピでHAPPY~~合格

Miyazaki should be happy, the place is crowded with our guests!


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お客様でいっぱい音譜音譜
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では、”スゴベジ”の始まりでーすラブラブ(^^)ρ(^^)ノ

Well, I know announce this event opened!!!


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宮崎の元気なチカラを教えてあげる!!
渡邉明×西村有加

まずはこれで元気にカンパーーイクラッカー

Cheeeers!

Akira Watanabe & Yuka Nishimura will teach you the strength of Miyazaki Prefecture!



宮崎の特産品!!
新しょうがを効かせた日向夏スカッシュ
(使用宮崎食材:日向夏、新しょうが)

Let’s start full speed with a toast with this fresh citrus squash spiced with young ginger, 2 traditional products of the area.

The ingredients from Miyazaki used are: Huyganatsu citrus and young ginger.
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続いて・・・。
美肌効果抜群!!
五ヶ瀬町伝統!甲斐さんのこんにゃくのお刺身ピンチョス
Konjak carpaccio.
(使用宮崎食材:こんにゃく)

The perfect combination for a beautiful skin!

The traditional Konjac from Gokasechi area: Konjac Carpaccio!

The ingredients from Miyazaki used are: Konjac


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そしてそして・・・。

たっぷり太陽を浴びた宮崎野菜を食べて比べて楽しむ!
宮崎野菜のAW農園バーニャカウダ
(使用宮崎食材:コールラビ、夢人参、黒皮かぼちゃ、ブルームきゅうり、ミニトマトなど)

Let’s eat plenty Miyazaki vegetables bathed in the sun light!

”MIYAZAKI” vegetable Bagna Cauda.

The ingredients from Miyazaki used are: Kohlrabi, Dream carrot, black skin pumpkin, bloom cucumber, mini—tomato and many more!


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きたよ~!
見た目で楽しむ!丸ごと楽しむ!冷製パスタ!
開けてびっくり!丸ごと高岡文旦の冷製フェデリーニ
(使用宮崎食材:高岡文旦、ブルームきゅうり、西米良サーモン)

Let’s enjoy the visual! Let’s enjoy it whole!

Chilled fedelini with cucumber & salmon inside of citrus grandis.

The ingredients from Miyazaki used are: Citrus grandis, bloom cucumber and salmon.


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まだまだ~!
野菜のとろける食感!!
奇跡の茄子!
佐土原ナスと空飛ぶ新玉葱のクリームソース ファルファッレ

The melting texture of the vegetables!

Farfalle cream sauce with eggplant & spring onion

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メインです!

宮崎食材の饗宴!
地頭鶏と水田ごぼうのガランティーヌ
夢人参とせとかのソース
Galantine with JITOKKO, burdock & carrot.
(使用宮崎食材:地頭鶏、夢人参、水田ごぼう)

The banquet from Miyazaki!

Galantine with JITOKKO chicken, burdock & carrot.

The ingredients from Miyazaki used are: JITOKKO chicken, burdock and carrot.


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もちろんデザートも音譜
愛情いっぱい大きさと甘みを極めた金柑!
甘さに感動!!金柑”たまたま”のタルト
(使用宮崎食材:金柑(たまたま))
そして
華やかな香りで食事の余韻を楽しむ
都農町の葡萄紅茶
(使用宮崎食材:葡萄)

Kumquats full of sweetness and love!

Kumquat tart!

The ingredients from Miyazaki used are: Kumquats


Grape tea from Miyazaki

The ingredients from Miyazaki used are: Grapes


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お食事も終わり。それでは宮崎県の良さを!
We are getting to the end of our meal and I hope you enjoyed the good products from Miyazaki!
宮崎市農政部 農商工連携室
みやPEC推進機構事務局
主査 児玉朋子さんです!!!!

Thank you for Miyazaki’s Agricultural Department, the collaboration between Miyazaki’s agriculture, commerce and industry, the PEC promotion secretariat and chief examiner Tomoko Kodama.!
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児玉さんの熱弁です!

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FOODALYの宮田理恵さんもビックリマーク熱くメラメラ
Another round of applause for Ms.Rie Miyata from FOODALY please!
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株式会社エー・ピーカンパニーの里見順子さんもメラメラ
Another one from Ms. JJunko Satomi from the AP Company!
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フードコーディネーター&音楽家(宮崎県五ヶ瀬出身)寺本りえ子さんもメラメラ
Let’s continue with Ms. Rieko Teramoto from the Miyazaki Prefecture, food coordinator and musician.
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オイシックス株式会社 古府裕雅さんもメラメラ
Mr. Furufu from Oisix as well.
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熱くメラメラ熱くメラメラ宮崎県を語っていますキラキラキラキラ

Thank you for showing us the wonders of Miyazaki Prefecture!!!


あっと言う間に時間がたってしまい、イベントも終わりを迎えてしまいました。

入り口で記念撮影o(^▽^)o

Times passed really fast and we are going to close this event…

Let’s have a group picture at the entrance please!
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皆ざん、たくさんのイベントご応募有り難う御座いました。

Thank you everyone for attending this event and for your great reception!


これからも頑張って「スゴベジ 西村有加×渡邉明」
が楽しい、素敵な、元気になる食材をお伝えいたします音譜音譜

We will continue together with more “SUGOVEGI events” in the future to present you more and more fantastic ingredients from Japan!

We hope to see you soon everyone! We will be waiting for you at our next event!!



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今後とも宜しくお願いいたします(^.^)(-.-)(__)
AKIRA WATANABE

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