/Mr. Nabetani's sweet potato━━━━━━━━━━━━━━━━... この投稿をInstagramで見る /Mr. Nabetani's sweet potato ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 鍋谷さんのサツマイモ 糖度が高いだけでは美味しくない 複雑な旨味が混ざり合う事で深さが出る Mr. Nabetani's sweet potato It is not delicious just with high sugar content Complex tastes are mixed to give depth ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝚌𝚑𝚎𝚏 𝚛𝚢𝚘𝚞𝚝𝚊  ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ #OkayamaTableTERRA #TERRA津山 #岡山ランチ #津山ランチ #岡山ディナー #津山ディナー #農家野菜 #津山野菜 #坂本 #坂本チャンネル #美味しい野菜 #野菜好き #instapic #instagood #chefstagram #japanesefood #サツマイモ #安納芋 坂本 涼太さん(@chefryouta)がシェアした投稿 - 2019年Jul月13日am12時32分PDT