Name:Mr.M
Language 言語
Japanese, English and Spanish
Cooking Style
・Authentic Japanese
・Contemporary Japanese and fusion
Experience
・Stake House
・Fancy Restaurant
Qualification
・Food Protection
Evaluation
1. Knowledge (調理知識)
36 point
担当料理については充分理解している。ただし、フレンチ、イタリア、中華の知識は充分ではない。
He has a good understanding of cooking. However, knowledge of French, Italian, and Chinese is not so familiar.
2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)
35 point
卒なく対応が出来る。
He can handle it without hesitation.
3. Manner(マナー)
30 point
お客様、同僚に対して支障はない。
There is no problem for customers and colleagues.
4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)
40 point
意見の不一致でも、積極的に意見交換をしお店を円滑に保つよう心がけていた。
Even if they disagreed, they actively exchanged opinions and tried to keep the store running smoothly.
残りの項目は、コメントください。
Total Score