Name:Mr. K

Language 言語

Japanese and English 


Cooking Style

Ramen and Japanese appetizers 


Experience 

Ramen Restaurant


Qualification

Food Protection 


Evaluation

1. Knowledge (調理知識)50 Point 

47 point

担当を問わず充分に理解し、相手に応じて的確に説明できる。

Regardless of the person in charge, He can fully understand and explain accurately according to the other party.


2. Relationships with customers(顧客との関係づくり)50 Point 

45 point

良心的な対応ができ、年齢層問わず良好な関係を保っている。

He is conscientious and maintains good relationships with people of all ages.


3. Manner(マナー)50 Point 

47 point

大変好印象がもて、清潔な身だしなみ。日本的な要素をベースにユニフォームにもきをつけている。

Very Good impression and clean appearance.  The uniform is also on Classic Japanese style with including trendy style.


4. Coordination with other departments(他の部門との協調性)50 Point 

46 point

リーダー的存在で、チームワークをとりレストランを円滑に営業できるように心がけている。

As a leader, he works as a team to ensure that the restaurant runs smoothly.


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​356 point💮