人参の葉っぱのペスト | シェフ宅にホームスティ☆ハワイ

人参の葉っぱのペスト





Made Asian style Minestrone with the fresh vegetables from the farm.
先日のファームで収穫したものでアジアン風のミネストローネを作ってみました。

With Choy sum and Daikon. Ginger. A hint of Miso ;)
チョイサムと大根入り。
生姜も。
隠し味は味噌^^。

Also made pesto sauce with carrot leaves.

人参の葉っぱはペストソースに。

Pesto with Carrot leaves.
「人参の葉っぱのペスト」

2 Cloves garlic
3 tbsp. blanched and packed carrot leaves
3/4 tsp. salt

1/2 cup olive oil
1/4 cup Macadamia nuts
1/4 cup Parmesan cheese
1 tbsp. coconut oil

1.Blanch the leaves in salted hot water for 10 seconds. Wash with iced water right away and squeeze water out.
人参の葉っぱは10秒塩ゆでして氷水で洗い、水をしっかり絞っておく。

2.Blend garlic, carrot leaves and salt first.
ブレンダーにガーリック、葉っぱ、塩を入れて空擦りする。

3.Add the rest of ingredients.
残りのオイル、ナッツ、チーズなどを入れて更に撹拌する。


You can also use daikon leaves, arugula, etc.
大根の葉っぱやルッコラなどでも作れますよ~。