子羊のシチュー  キノコ lamb stew

おはようございますラブラブ!
Good morningラブラブ!

私の新しいお気に入りのキッチンアプライアンスキノコ
My new favorite kitchen applianceキノコ


Crockpotリンゴリンゴリンゴリンゴリンゴ クロックポット

多くの設定が低い、高い、暖かいと時間がある!!
Has many settings low , high , warm and time!!
とてもべんり!!
So convenient!!

1/2 pounds lamb stew meat, or 2 1/2 pounds lamb shoulder chops,  tablespoon olive oil, or canola oil4 teaspoons ground cumin1 tablespoon ground coriander1/4 teaspoon cayenne pepper1/4 teaspoon saltFreshly ground pepper, to taste1 large or 2 medium onions, chopped1 28-ounce can diced tomatoes3/4 cup reduced-sodium chicken broth4 cloves garlic, minced

Place lamb in a 4-quart or larger slow cooker. Mix oil, cumin, coriander, cayenne, salt and pepper in a small bowl. Coat the lamb with the spice paste and toss to coat well. Top with onion.

Bring tomatoes, broth and garlic to a simmer in a medium saucepan over medium-high heat. Pour over the lamb and onion. Cover and cook until the lamb is very tender, 3 to 3 1/2 hours on high or 5 1/2 to 6 hours on low.

11/2ポンドの子羊のシチューの肉、または2 1/2ポンドのラム肩チョップ、大さじオリーブオイル、またはキャノーラoil4のティースプーングランドはcumin1大さじグランドは小さじカイエンpepper1 / 4ティースプーンsaltFre / 4をcoriander 1/4小さじカイエンは、1大規模または2培地玉ねぎを味わうために、塩小さじ挽きたてコショウ/ 4をpepper1、みじん切り1 28オンスは、トマトのみじん切りを3/4カップ減塩チキンbroth4クローブニンニク

クロックポットに
4クォート以上のスロークッカーで子羊を置きます。小さなボウルに油、クミン、コリアンダー、カイエン、塩、コショウを混ぜる。コー​​ト子羊のスパイスペーストをよくまぶすように混ぜる。タマネギとトップ。

中~強火中鍋で煮るとトマト、スープとニンニクを持参してください。クロックポットで子羊とタマネギの上に注ぐ



子羊は非常に柔らかいになるまで、高いまたは5 1/2で3 1/2~3時間、低オン6時間にカバーし、調理する。



すごくかんたん!!
Wow so easy!!

すごくおいしい!!
Sooooo yummy!?

Have a great day!!
いい日過ごしてね!!

xoxoべーっだ!
caiyaキスマーク